Lahjoja ajatuksella

Kevään juhlakauden ihanimmat lahjaideat

Keväällä ja kesällä on monta aihetta juhlaan. On aika juhlia valmistuvia ja opintonsa päättäviä sekä muistaa perheen pienimpien opettajia ennen kesälaitumille lähtemistä. Kesällä juhlitaan myös perinteisesti monet häät. Löydät tältä sivulta lahjasuosikkimme juhlistamaan näitä elämän tärkeitä hetkiä. 

Ikimuistoiset valmistujaislahjat

Kevään juhlakauden suurimpia sankareita ovat opintonsa päättävät. Valmistujaislahjaksi kannattaa valita lahjansaajan näköistä, ajatonta ja aikaa kestävää. Laadukkaat käyttötavarat ilahduttavat uuden elämänvaiheen edessä ja ajatuksella valituista lahjoista jää ihana muisto tärkeästä valmistujaispäivästä ja lahjan antajasta.

Lue lahjavinkkimme valmistuneelle

Pienet kiitoslahjat

Koulujen ja päiväkotien kevätkauden tullessa päätökseen on aika kiittää lasten opettajia ja hoitajia. Pienillä eleillä on suuri merkitys - pienet muistamiset kertovat arvostuksesta ja lämmittävät taatusti mieltä. Kiitoslahjoissa ajatus on tärkein.

Lue lahjavinkkimme pieniin kiitoksiin

Kauneimmat häälahjat

Anna häälahjaksi jotakin käytännöllistä ja kaunista yhteisen elämän varrelle. Tyylikkäät käyttöesineet tulevat aina tarpeeseen ja ovat arvostettuja lahjoja. Valitse ajatuksella hääparin näköinen lahja, joka muistuttaa tärkeästä hääpäivästä kaikkina tulevina yhteisinä hetkinä.

Lue häälahjavinkkimme

Rakastetut klassikkolahjat

Rakastetut klassikkomme kestävät aikaa ja ihastuttavat vuodesta toiseen. Pohjoisen luonnon inspiraatio näkyy useissa klassikkotuotteissamme, kuten hopeoiduissa Poroissa sekä kotimaisessa keramiikassa. Kauniit tekstiilit sekä sisustusesineet kuuluvat myös luontaisesti valikoimaamme ja ovat aina varmoja lahjavalintoja.

Lue klassikkolahjavinkkimme

Lahjat lähelle ja kauas