Lahjoja ajatuksella

Lahjaideat elämän tärkeimpiin hetkiin

Elämässä riittää monenlaisia juhlahetkiä ja erityisiä tilanteita, joissa läheisen muistaminen isommalla tai pienemmällä lahjalla on paikallaan. Valikoimastamme löytyy varmoja lahjatuotteita joka tilanteeseen, oli kyseessä sitten valmistujaiset, koulujen ja päiväkotien opettajien muistaminen, häät, syntymäpäivät tai jokin muu tärkeä hetki. Joulun lähestyessä on myös aika virittäytyä lahjojen hankintaan! Olemme koonnet tänne lahjasuosikkejamme juhlistamaan elämän tähtihetkiä.

Rakastetut joululahjat

Valitse rakkaudella ihanat joululahjat

Ikimuistoiset valmistujaislahjat

Opintonsa päättävät ovat ikimuistoiset lahjansa ansainneet. Valmistujaislahjaksi kannattaa valita lahjansaajan näköistä, ajatonta ja aikaa kestävää. Laadukkaat käyttötavarat ilahduttavat uuden elämänvaiheen edessä ja ajatuksella valituista lahjoista jää ihana muisto tärkeästä valmistujaispäivästä ja lahjan antajasta.

Lue lahjavinkkimme valmistuneelle

Pienet muistamiset ja kiitoslahjat

Monessa elämäntilanteessa tulee kiitoksen aika tai muu tarve pienelle muistamiselle. Oli se sitten pieni tuliainen kyläilyreissulla, syntymäpäivälahja, ystävän ilahduttaminen arjen keskellä tai lasten opettajien kiittäminen lukuvuoden tullessa päätökseen, valikoimastamme löytyy paljon sopivia tuotteita pieniin paketteihin. Pienillä eleillä on suuri merkitys - pienet muistamiset kertovat arvostuksesta ja lämmittävät taatusti mieltä.

Lue lahjavinkkimme pieniin muistamisiin

Kauneimmat häälahjat

Anna häälahjaksi jotakin käytännöllistä ja kaunista yhteisen elämän varrelle. Tyylikkäät käyttöesineet tulevat aina tarpeeseen ja ovat arvostettuja lahjoja. Valitse ajatuksella hääparin näköinen lahja, joka muistuttaa tärkeästä hääpäivästä kaikkina tulevina yhteisinä hetkinä.

Lue häälahjavinkkimme

Rakastetut klassikkolahjat

Rakastetut klassikkomme kestävät aikaa ja ihastuttavat vuodesta toiseen. Pohjoisen luonnon inspiraatio näkyy useissa klassikkotuotteissamme, kuten hopeoiduissa Poroissa sekä kotimaisessa keramiikassa. Kauniit tekstiilit sekä sisustusesineet kuuluvat myös luontaisesti valikoimaamme ja ovat aina varmoja lahjavalintoja erilaisiin juhlahetkiin.

Lue klassikkolahjavinkkimme

Lahjat lähelle ja kauas