Kestävää kauneutta koteihin

Vastuullisuus Pentikillä

Meidän kotimme on pohjoisessa. Keskellä karua kauneutta. Annamme muotoja sille, mikä muovasi meidät. Pohjoinen luonto. Pohjoinen on kotimme ja tapamme elää. Sen me haluamme jakaa.

Vastuullisuuskatsaus 2022

Meille vastuullisuus tarkoittaa välittämistä ympäristöstä ja ihmisistä sekä vastuunkantoa tarjoamistamme tuotteista ja hankintaketjusta. Olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti, läpinäkyvästi ja eettisiä periaatteita noudattaen. Määrittelimme vastuullisuusteemamme ja -sitoumuksemme vuonna 2022 osana vastuullisuusstrategiatyötämme.

Ne ovat: ympäristö, tuotteet ja hankintaketju sekä ihmiset.

Vastuullisuusteemamme ja -sitoumuksemme

ympäristö

Pienennämme ympäristövaikutuksiamme

Lue lisää

tuotteet ja hankintaketju

Tarjoamme entistä vastuullisempia tuotteita

Lue lisää

ihmiset

Edistämme hyvinvointia ja läpinäkyvyyttä

Lue lisää

lisäksi

Vaalimme suomalaista keramiikkaosaamista

Tuemme Posion alueen elinvoimaisuutta ja kehitämme jatkuvasti tuotantoamme, jotta voimme säilyttää keramiikan valmistuksen Suomessa myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

"Toimintaympäristömme on ollut viime vuosina erityisen kovassa muutoksessa, kun maailman kriisit haastavat meitä. Kuluttajien ostovoima on heikentynyt merkittävästi viimeisen vuoden aikana, mikä on saanut meistä monet harkitsemaan kulutuspäätöksiään entistä tarkemmin. Harkitseva, vastuullinen kuluttaminen on onneksi myös erittäin tavoiteltava asia. Meidän suunnittelumme ja valikoimamme lähtee siitä perusajatuksesta, että tuotteet kestävät sukupolvelta toisella. Erityisesti keramiikka on ikuista, huolellisesti käsiteltynä se kestää monta elinikää. Vastuullisuus on jatkuvaa tekemistä, jossa emme ole koskaan valmiita. Tavoitteemme on kuitenkin olla aina huomenna hieman parempia kuin tänään."

Riikka Wulff
Toimitusjohtaja
Pentik