Valmistujaislahjat

Onnittele opintonsa päättävää ikimuistoisella lahjalla

Keväällä juhlitaan perinteisesti kaikkia opintiensä päättäviä - niin ylioppilaita kuin muista opinnoistaan valmistuvia. Opintojen saavutuksia sekä valmistujaisista alkavaa uutta elämänvaihetta voi juhlistaa monenlaisilla lahjoilla, joista parhaimmat tuovat saajalleen iloa vielä vuosien päästä. Laadukkaat käyttötavarat ovat yleensä varmoja lahjavalintoja, joista jää juhlan sankarille myös ihana muisto kaikkiin tuleviinkin arjen ja juhlan hetkiin. Löydät kaikki valmistujaislahjaideat täältä.

Kotimainen keramiikkalahja tuo iloa vuosiksi eteenpäin

Valmistujaisissa yksi ajanjakso on saatu onnellisesti päätökseen ja katse on tulevaisuudessa. Valmistujaislahjaksi voi hyvin valita jotakin, josta on hyötyä ja iloa uudessa elämänvaiheessa. Oman kodin rakentaminen saattaa olla pian ajankohtaista, jolloin laadukkaat käyttöesineet tulevat varmasti tarpeeseen. Kun valmistuneen maku ja tyyli on tiedossa, lahjaksi on helppo valita vaikkapa muutama osa kotimaisesta keramiikka-astiastosta. Kallio ja Kivi -sarjojen omaleimainen ulkomuoto sopii myös nuorempaan makuun ja tyylikäs Valkea miellyttää pelkistetymmällä muodollaan.

Katso kaikki lahjaideat

Kauniit lasit ilahduttavat kaikissa elämän juhlahetkissä

Valmistujaispäivänä kilistellään kauniilla laseilla ja kuplivalla juomalla. Mikä olisi parempi hetki antaa myös lahjaksi kaikkiin elämän tuleviin tähtihetkiin sopivat lasit valmistuneen tyyliin sopivasta lasistosta. Kuohuviinilasit ovat loistava ja käytännöllinen lahjaidea, sillä lasit pääsevät käyttöön kaikissa tulevissakin juhlahetkissä. Lahjaksi voi myös valita pienen "aloituspaketin" niin juomalaseja kuin viini- tai kuohuviinilaseja. Herttua ja Valo -sarjojen tyylikkäiden kuohuviinilasien klassinen ilme kestää aikaa. Rennomman vaihtoehdon kaikkiin arjen hetkiin tarjoavat Linda-sarjan kuplikkaat juoma- ja viinilasit.

Katso kaikki lahjaideat

Arjen luksusta ylellisillä vuodevaatteilla

Korkealaatuiset vuodevaatteet tarjoavat arjen luksusta ja ovat astioiden ohella erinomainen käytännön lahja erityisesti pian omaan kotiin muuttavalle. Ihanan laadukkaat henkilökohtaiset vuodevaatteet voi kääriä lahjapakettiin myös vaikka oma koti ei olisikaan vielä valmistumisen jälkeen ajankohtainen. Kun tuntee lahjan saajan tyylin, on vuodevaatteisiin helppo valita vaikkapa runsaan kukikasta tai pelkistetyn yksinkertaista ilmettä. Ylellisiin lakanoihin on aina ihana sukeltaa - valitse lahjaksi esimerkiksi pellavaiset Ilta-pussilakanat, jotka viilentävät kesällä ja lämmittävät talvella, tai puuvillasatiiniset Pioni-vuodevaatteet, jotka luovat ajatonta harmoniaa.

Katso kaikki lahjaideat

Maljakko muistuttaa juhlahetkestä

Valmistujaisten sankarille satelee runsaasti onnittelukukkia ja kukat ovat luonnollinen tapa muistaa läheisiä myös muina erityisinä hetkinä. Näyttävä maljakko on aina varma lahjavalinta valmistuneelle, sillä se pääsee käyttöön heti onnittelukimppujen myötä ja kulkee mukana myös tulevissa arjen ja juhlan hetkissä. Kukkalahjan mukana voi myös antaa sille sopivan maljakon - kapeaa ja siroa yksittäiselle pitkälle ruusulle ja näyttävämpää runsaammalle kimpulle. Lahjapakettiin voi kääriä vaikkapa veistoksellisen Lohkare-uutuusmaljakon, kauniin kulmikkaan Fonte-maljakon tai keraamisen Arkki-maljakon.

Katso kaikki lahjaideat

Lahjat lähelle ja kauas