Lahjakortin käyttöehdot

Pentik-myymälöiden lahjakortti

Pentikin myymälöistä ja outleteista voi ostaa lahjakortin, joka käy maksuvälineenä myymälöissämme. Asiakas voi määrittää itse lahjakortille ladattavan saldon määrän. 

Myymälöistä ostettua lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä kaikissa Pentikin omissa myymälöissä ja outlet-myymälöissä Suomessa. Lahjakortin voi käyttää yhdellä kertaa tai useammassa osassa. 

Lahjakortit ovat voimassa 24 kk ostopäivästä. Lahjakortin voimassaoloajan ja saldon voi tarkistaa myymälöissä

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä kadonnutta tai varastettua korttia korvata.

Pentik-verkkokaupan lahjakortti

Pentikin verkkokaupasta voi ostaa digitaalisen lahjakortin, joka käy maksuvälineenä Pentik-verkkokaupassa. Verkkokaupan lahjakortin arvoksi voi valita 10€, 25€, 50€, 75€, 100€, 200€, 300€, 500€ tai 1000€. Lahjakortti toimitetaan tilaajalle sähköpostitse.

Digitaalista lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä ainoastaan Pentikin suomenkielisessä verkkokaupassa (pentik.com). Lahjakortin voi käyttää yhdellä kertaa tai useammassa osassa. Lahjakortin arvo veloitetaan automaattisesti yhdellä kertaa, jos tilauksen arvo on sama tai suurempi, kuin lahjakortin arvo.

Lahjakortit ovat voimassa 24 kk ostopäivästä. Digitaalisen lahjakortin arvon voi tarkistaa verkkokaupassa klikkaamalla lahjakortin auki sähköpostista.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Mikäli sähköpostitse toimitettu digitaalinen lahjakortti katoaa, ota yhteyttä asiakaspalvelumme info@pentik.com. Lahjakortti voidaan tällöin lähettää uudelleen sähköpostitse.