Häälahjat

Anna käytännöllinen ja kaunis lahja juhlistamaan yhteistä elämää
Häät ovat yksi elämän merkittävimmistä hetkistä ja parhaat häälahjat muistuttavat yhteisen elämän varrella tärkeästä päivästä. Anna häälahjaksi jotain ajatonta, hyödyllistä, käytännöllistä ja kaunista! Löydät valikoimastamme runsaasti valinnanvaraa ikimuistoiseen häälahjaan.

Pehmeä paketti täynnä hemmottelua ja arjen luksusta

Häälahjassa saa olla ripaus luksusta! Laadukkaat tekstiilituotteet ovat loistava ja käytännöllinen lahjaidea tuoreelle parille. Valitse pakettiin esimerkiksi korkealaatuiset puuvillasatiiniset tai pellavaiset vuodevaatteet, jotka tarjoavat arjen luksusta jokaiseen aamuun ja iltaan. Kauniit torkku- ja päiväpeitot tai ihanan pehmoiset kylpyhuonetekstiilit ilahduttavat myös jokapäiväisessä elämässä.

Katso kaikki häälahjaideat

Rakastetut astiat arjen yhteisiin hetkiin

Hääparin tyylin mukaisesti valitut laadukkaat astiat pääsevät käyttöön yhteisissä arjen hetkissä. Monella saattaa kaapeista jo löytyä erilaisia astioita, kippoja ja kuppeja, mutta täydennys suosikkiastiasarjaan on varmasti aina mieluisa lahja. Näin keittiökaappeja saa mukavasti päivitettyä ja yhtenäistettyä astioiden ilmettä. Tulevat yhteiset aamukahvit ja illalliset on ihana nautiskella laadukkaista lempiastioista.

Katso kaikki häälahjaideat

Kuohuviinilasit elämän tähtihetkiin

Hääparia juhlistetaan nostamalla maljaa, ja tyylikkäät kuohuviini- tai viinilasit sopivat myös erinomaisesti häälahjapakettiin. Häälahjaksi saadut lasit jäävät muistoksi hääpäivästä ja niistä on erityisen hienoa nauttia viiniä tai kuohuviiniä tulevina elämän juhlahetkinä. Anna kauniiden kuohuviinilasien lisäksi pullo samppanjaa, niin hääpari pääsee kilistelemään yhteiselle elämälle vaikka heti häiden jälkeisenä aamuna!

Katso kaikki häälahjaideat

Ajatuksella valittua ja kaunista yhteiseen kotiin

Hääparille, jolla on jo kaikkea, voi antaa lahjaksi upean sisustuselementin ilahduttamaan kodin sisustusta. Kauniita esineitä arvostava pari ilahtuu varmasti näyttävästä maljakosta tai muusta sisustusesineestä. Taidekeramiikka on myös loistava lahjaidea - käytettäväksi tarkoitettu, mutta myös sisustuselementtinä toimiva keraaminen taide-esine Pentik Studio -kokoelmasta on upea muisto hääpäivästä. 

Katso kaikki häälahjaideat

Lahjat lähelle ja kauas