Vaihto ja palautus

Tuotteiden palauttaminen

Peruutusoikeutta käytettäessä tulee täyttää toimituksen mukana tullut esitäytetty palautuslomake ja liittää se palautettavaan pakettiin. Palautusosoite on:

Pentik Oy / Webshop
Maaninkavaarantie 11
97900 Posio

Pentik vastaa normaalitilanteissa peruutettavien tuotteiden postituskuluista. Jos tuotetta ei voida palauttaa tavanomaisella tavalla postitse, vastaa käyttäjä sen palautuskustannuksista.

Mikäli palautus koskee Posti Express-rahtina toimitettua suurikokoista tuotetta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@pentik.com. Rahtituotteen palautuksesta peritään palautusmaksu 70 euroa.

Palautukset

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Metrikankaat ovat mittatilaustuotteita eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kosmetiikka- ja elintarvikepakkausten tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksessa tai sinetöidyssä lähetyspussissa.

Verkkokaupasta tilattuja tuotteita ei ole mahdollista vaihtaa verkkokaupassa, vaan tässä tapauksessa tuote/tuotteet on palautettava ja tehtävä uusi tilaus. Verkkokaupasta tilattuja tuotteita voi kuitenkin vaihtaa Pentikin myymälöissä. Lue lisää alta.

Postin, Matkahuollon ja DHL:n pakettitoimitukset
Saat tilauksen mukana esitäytetyn palautuslomakkeen. Täytä palautuslomake ja postita se palautettavan tuotteen mukana. Jos palautat tilauksen kokonaisuudessaan, palautamme toimituskulut. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Voit palauttaa paketin helposti Postin asiakaspalautuksena liimaamalla paketin päälle sen mukana tulleen palautustarran. 

Matkahuollon kautta tilatun lähetyksen voi palauttaa Matkahuollon toimipisteeseen. Ilmoita tuotetta palauttaessasi asiakaspalautusnumero 9522243.

Posti Express-rahti - kotiinkuljetus sisäänkannolla
Mikäli palautus koskee Posti Express-rahtina toimitettua suurikokoista tuotetta, asiakas vastaa 70 euron palautusmaksusta. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@pentik.com.

Palautus tai vaihto Pentik-myymälässä
Voit palauttaa tuotteen myös Suomessa toimiviin Pentik-myymälöihin. Ota mukaan lähetyksen mukana tullut palautuslomake sekä lähetyslista, joka toimii kuittina palautustilanteessa. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen (esimerkiksi eriväriseen tai täysin toiseen tuotteeseen) voit tehdä sen myymälässä. Jos olet valinnut maksutavaksi Klarna- tai Walley-laskun, palauttaa myymälä palauttamiesi tuotteiden summan, jolloin lasku on maksettava kokonaisuudessaan.

Ulkomaan palautukset

Suomen ulkopuolelta tulevissa palautuksissa ota yhteys asiakaspalveluumme info@pentik.com. Useimmiten lähetyksen voi palauttaa joko pyytämällä kuriiripalvelua noutamaan palautettava lähetys kotiovelta tai toimittamalla paketti kuriiripalvelun noutopisteeseen. Asiakaspalvelumme neuvoo sinulle palautustavan toimitusmaan perusteella. 

Palautuksen käsittely ja maksujen palautus

Käsittelemme palautukset välittömästi palautuksen saavuttua meille. Palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen Pentik palauttaa maksun Checkout Finlandin kautta. Checkout Finland lähettää tarvittaessa sähköpostia tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen rahapalautuksiin liittyvissä asioissa. Maksunpalautus tehdään aina käytetylle maksutavalle.

Palautamme kaikki saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua hyväksytyn palautuksen saatuamme. Tuotteesta hyvitetään käyttäjän maksama hinta, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut. 

Kampanjoissa, joissa tarjoamme ostomäärään sidotusti tietyn määrän tuotteita veloituksetta (esimerkiksi "Ota 3, maksa 2" tai vastaava), palautettujen tuotteiden rahapalautus toimii seuraavasti: Tilauksesi loppusumma lasketaan uudelleen pitämiesi tuotteiden arvon mukaisesti. Mikäli tuotteen palauttamisen jälkeen tilaus ei enää oikeuta alennukseen, alennuksen arvo vähennetään palautettavasta summasta. Palauttaessasi kampanjatuotteen, jonka olet saanut veloituksetta, tuotetta ei hyvitetä. Jos palautat maksetun kampanjatuotteen ja pidät ilmaisen tuotteen, veloitamme maksutta vastaanottamasi tuotteen hinnan.

Pentik tekee hyvitykset käyttämällä palautuksen yhteydessä ilmoittuja pankkiyhteystietoja. Postin asiakaspalautuskuitti tulee aina säästää, kunnes on saanut rahasi takaisin. Palautuskuitin koodin avulla jäljitämme tarvittaessa paketin nopeasti.