Toimitus- ja maksuehdot

Näitä maksu- ja toimitusehtoja sovelletaan kaikkiin Pentik Oy:n (”Pentik”) kuluttajille suunnatun B2C-verkkokaupan tilauksiin Pentikin B2C-verkkosivuston ja -verkkokaupan käyttö- ja sopimusehtojen ohella.

Toimitusajat

Pentik pyrkii lähettämään tuotteet normaalitapauksessa 5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Toimitus voi kuitenkin poikkeuksellisesti, muun muassa tuotteiden tilapäisen loppumisen vuoksi, kestää normaalia pidempään. Mikäli toimitus viivästyy, Pentik pyrkii ilmoittamaan viivästyksestä sekä antamaan arvion uudesta toimitusajasta. Alennusmyynnin tai erikoiskampanjoiden aikana toimitusaikamme voi pidentyä n. 5 arkipäivällä. Jälkitoimituksesta emme peri toimituskuluja. Jos tuotetta ei voida poikkeustapauksessa toimittaa, ilmoitamme tästä asiakkaalle mahdollisimman pian.

 

Toimitustavat

Toimituksia tehdään vain Manner-Suomeen eli ei Ahvenanmaalle. Tilaukset toimitetaan asiakkaan valitsemaan Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen. Tuotteille voi myös tilata kotiinkuljetuksen, jolloin Posti tuo tilauksen perille asti. Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Saapumisilmoitus lähetetään ainoastaan sähköisesti joko tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Nouto Postista tai Postin noutopisteestä, Posti Postipaketti:
Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa sen saatuasi sähköisen saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Voit noutaa tilauksen myös seurantatunnuksella. Lähetys on noudettavissa Postista tai Postin noutopisteestä 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Postin pakettiautomaateista lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Tämän jälkeen lähetys palautetaan Pentik Oy:n Logistiikkakeskukseen Posiolle. Voit ostaa noudettavalle paketille lisää säilytysaikaa kirjautumalla sisään Postin omaan palveluun. Palvelun hinta on 1 €/päivä. Maksimissaan säilytysaikaa voi pidentää 28 vuorokauteen. Minimi säilytysajan pidennys on 5 vuorokautta. 

Huomioithan, että pakettiautomaatin ollessa täynnä Posti pidättää oikeuden ohjata paketin automaattia lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan noudettavaksi. Käytäntö pätee myös paketin koon ylittäessä automaatin mitat.

Nouto Matkahuollon noutopisteestä, Matkahuolto Lähellä-paketti:
Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, josta voit noutaa sen saatuasi sähköisen saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Lähetys on noudettavissa Matkahuollon pakettiautomaatista 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta ja noutopisteestä 14 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta.

Kotiinkuljetus, Posti Kotipaketti
Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero. Postista soitetaan ja sovitaan toimitus ilmoittamaasi osoitteeseen arkisin klo 9:00-21:00 välisenä aikana. Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys.

DHL Express kotitoimitus (tällä toimitustavalla ei toimituksia enää 12.1.2023 jälkeen)
Saat tuotteesi kotiinkuljetuksena haluamaasi osoitteeseen 2-4 arkipäivässä. Saat DHL:ltä On Demand Delivery sähköpostin sekä tekstiviestin, joka sisältää lähetystunnuksen ja arvioidun toimitusajan. Klikkaamalla viestin linkkiä, voit halutessasi muuttaa lähetyksen toimitusaikaa tai toimitustapaa sinulle parhaiten sopivaksi. Toimitus voidaan tehdä alkuperäiseen osoitteeseen, DHL palvelupisteeseen tai DHL pakettiautomaattiin. Voit myös vaihtaa toimitusosoitetta saman maan sisällä.

Posti Express-rahti - kotiinkuljetus sisäänkannolla 
Kun tuotteen mitat (pakkaus mukaan lukien) ylittää 120x60x60 cm tai sen paino on yli 35 kg, tuote toimitetaan rahtina. Posti tuo tilauksesi ilmoittamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä. Suurimmissa kaupungeissa lähetys kannetaan vastaanottajan huoneistoon ja palvelu toteutetaan klo 21 mennessä. Muilla paikkakunnilla lähetykset toimitetaan klo 16 mennessä ja kuljettaja avustaa kantamisessa sisään. Posti soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan. Toimitukseen sisältyy purku kuljetuspakkauksesta ja pakkausmateriaalin poisvienti sekä kierrätys. Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys. Posti Express-rahtitoimituksen palautusohjeet.

Toimituskulut

  • Toimitus Postin noutopisteeseen 4,90 €
  • Matkahuollon Lähellä-paketti 4,90 €
  • Postin Kotiinkuljetus 9,90 €
  • Posti Express-rahti - kotiinkuljetus sisäänkannolla 70 €

Pentik Klubilaiset saavat verkkokaupasta yli 100 euron ostoksiin ilmaisen toimituksen Suomessa Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen. Kotiinkuljetus on aina maksullinen. Jälkitoimituksesta emme peri toimituskuluja.

Tilaamasi tuotteet toimitetaan Suomeen 5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Alennusmyynnin tai erikoiskampanjoiden aikana toimitusaikamme on 5-10 arkipäivää.

Toimitukset EU-maihin

EU-maihin toimitukset vain englanninkielisestä verkkokaupastamme https://en.pentik.com.

Toimitukset EU-alueen ulkopuolelle

Voit tilata Pentikin tuotteita EU-maiden ulkopuolelle Kuusamon myymälämme kautta. Tilattavat tuotteet löydät verkkokaupastamme. Lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen kuusamo@pentik.com käyttäen tilauksessa tuotekoodeja ja -nimiä, jotka löytyvät jokaisen tuotteen tuotekortilta. Kuusamon myymälästä otetaan yhteyttä tilauksen vahvistamiseksi. Kun olet vahvistanut tilauksen, lähetetään myymälästä lasku, jonka loppusummaan lisätään muodostuneen postimaksun lisäksi laskutuslisä 10,00 €. Postimaksu määräytyy tuotteiden painon ja lähetyksen koon mukaan. Voit kysyä lisää ulkomaan toimituksista asiakaspalvelustamme info@pentik.com tai suoraan Kuusamon myymälästämme

Jos olet yritysasiakas ja haluat tilata tuotteita ulkomaille, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä yritysmyyntiimme: yritysmyynti@pentik.com.

Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Mikäli haluat muuttaa tai peruuttaa tilauksesi, ole puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian tilauksen tehtyäsi. Asiakaspalvelumme tarkistaa, onko tilausta mahdollista muuttaa tai peruuttaa, vai onko se jo valmisteltu toimitukseen. Huomaathan, että metrikankaat ovat mittatilaustuotteita, eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 10-18. 
Sähköposti: info@pentik.com
Puh. +358 (0)16 372 2272

Lähetyksen seuranta

Voit seurata lähetyksen kulkua verkossa. Sähköpostiin lähetetyssä toimitusvahvistuksessa tulee linkki seurantaan. Tämän lisäksi löydät verkkokaupan Oman tilin tilaushistoriasta linkin palveluun, josta lähetystä seurataan. Voit noutaa tilauksen myös seurantatunnuksella.

Paytrailin tarjoamat maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytraililla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitovat seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot

Pentikin verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, olethan yhteydessä suoraan verkkokaupan asiakaspalveluun.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Electron-, MasterCard- ja Maestro -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksukorttimaksun suoraan verkkokauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. 

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. 
Pivon käyttöehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn maksuehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Lisätietoja Siirto-palvelusta


Lasku- ja osamaksupalvelu

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

 Walley 

Walley yrityslaskun ehdot 
Walley-tuoteseloste yksityisasiakkaalle 
Lue lisää: walley.fi

Jousto Jousto-tuoteseloste 
Lue lisää: jousto.com

 

Klarnan tarjoamat maksutavat

Klarnan tarjoamat maksuvaihtoehdot näkyvät verkkokaupan kassalla. Tällä hetkellä Klarna tarjoaa seuraavia maksuvaihtoehtoja: lasku (Maksa myöhemmin) ja osamaksu (Pilko maksut).

Klarna-lasku - Maksa myöhemmin

Tee tilaus tänään ja maksa vasta, kun olet vastaanottanut tuotteen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen. Maksa myöhemmin Klarna-laskulla saat 30 vuorokautta maksuaikaa tuotteiden toimituksesta. Laskulla maksaessasi maksusopimus on aina sinun ja Klarnan välinen. Maksun viivästyessä laskulle lisätään viiden (5) euron muistutusmaksu ja viivästyskorko.

Klarna-lasku - Pilko maksut

Voit maksaa ostoksesi osissa valitsemillasi kuukausiveloituksilla. Laskulla maksaessasi maksusopimus on aina sinun ja Klarnan välinen. Lisää tietoja Klarnan osamaksusta löydät täältä.