Vilja - Pohjoista tyyneyttä

Vilja - Pohjoista tyyneyttä

Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi rentouttavimpaan ja kauneimpaan paikkaan, mitä luonnosta löytyy. Tunnetko raikkaan ilman nenässäsi? Kuuletko kypsän viljapellon kohinan? Niin mekin!​

Pentikin syksyn uutuuskokoelma, Vilja, edustaa tyylipuhdasta pohjoista tyyliä. Minna Niskakankaan suunnittelema Vilja-kuosi on saanut innoituksensa suomalaisesta maalaismaisemasta kultaisine viljapeltoineen.

"Inspiraationa toimineet viljapellot ottavat aikansa kypsyäkseen, ja niin otti kuosikin mielessäni. Hain siihen samaa viljan tuntua mutten halunnut päätyä kuitenkaan liian ilmeiseen ratkaisuun."

– Minna Niskakangas

 

Vilja-malliston moderni muotokieli sopii täydellisesti suomalaiseen ja skandinaaviseen kotiin. Yhtä aikaa graafinen ja lämminhenkinen kuosi yhdistää aidon suomalaisen alkusyksyn tunnelman selkeälinjaiseen skandinaaviseen tyyliin.

Mallisto koostuu kahdesta väristä: maanläheisestä okranruskeasta sekä raikkaasta pinkistä. Löydät ihastuttavaa Viljaa niin makuuhuoneen, olohuoneen kuin keittiönkin tuotteista.​

    

Tykästytpä sitten maanläheiseen, hillittyyn ruskeaan tai pirteään pinkkiin, Vilja sopii yhtä hyvin kaupunkikotiin kuin mökille tai aitoon maalaistaloon.​ Yhdistele Viljaan sisustuksessa ja kattauksessa maanläheisiä sävyjä, raikasta valkoista, puisia tarjoiluastioita ja erilaisia koreja ja luo oma tunnelmasi.


Vilja-kokoelma