Ilona - Kevään kaunein kimppu

Ilona - Kevään kaunein kimppu

Kevät on tulppaanien aikaa ja Ilona-kokoelmamme tuo kevään tuntua kotiin siinä missä tuore tulppaanikimppukin! Kaunis Ilona tuo väri-iloa ja raikkautta sisustukseen ja kattauksiin. Keltainen, pinkki, violetti ja vihreä – teitä onkin ollut koko pitkän talven ikävä!
  

Fonte-lasimaljakoiden värisävyt sekä Jäkälän keltaiset tekstiilit sopivat täydellisesti yhteen Ilonan kanssa.


Tulppaanien loistoa tekstiileissä

Lasse Kovanen on ikuistanut Ilona-kokoelmaan keväisen tulppaaniloiston kauneuden. Herkkä, mutta pirteä kuosi on maalattu vesiväreillä, ja pehmeä lopputulos onkin nähtävissä värikkäiden tulppaanien terälehdissä ja vihreissä lehdissä. Pastelliset sävyt pääsevät oikeuksiinsa tekstiilien puhtaan valkoisella taustalla.
  

Juhlaan ja jokaiseen päivään!

Ilona-sarjasta löytyy tekstiilejä niin sisustukseen kuin ruokapöytään. Se on omiaan kevään juhlissa ja erityisesti pääsiäisenä, mutta yhtä hyvin se kaunistaa kotia myös arkena. Ilona yhdistyy upeasti lämpimän keltaiseen Jäkälään sekä tulppaanikuviosta poimittuihin sävyihin, kuten vaaleanpunaiseen, violettiin ja vihreään. Ilona-kankaasta ommellut verhot tai jo yksittäinen tyynynpäällinen on ihanan piristävä katseenvangitsija, ja toimii myös erinomaisesti kestävämpänä kukkalahjana tuoreen tulppaanikimpun sijasta - nämä tulppaanit eivät nuupahda!
  

Ilona on kuin tehty pääsiäisen juhlapöytään! Yhdistä siihen suloisia pääsiäiskoristeita ja raikkaan valkoisia astioita, kuten Valkeaa tai vaaleanpunaista Kalliota.


Ilona-tuotteet