Ilona - Kevään kaunein kimppu

Ilona - Kevään kaunein kimppu

Kevät on tulppaanien aikaa ja uusi Ilona-kokoelmamme tuo takuuvarmasti kevään tuntua kotiin siinä missä tuore tulppaanikimppukin! Ihastuttava Ilona tarjoaa upeaa väri-iloittelua ja tuo raikkaan tuulahduksen sisustukseen ja kattauksiin.

Fonte-lasimaljakoiden värisävyt sekä Jäkälän keltaiset tekstiilit sopivat täydellisesti yhteen Ilonan kanssa.

Tulppaanien loistoa tekstiileissä ja taidekeramiikassa

Lasse Kovanen on ikuistanut Ilona-kokoelmaan keväisen tulppaaniloiston kauneuden. Herkkä, mutta pirteä kuosi on maalattu vesiväreillä, ja pehmeä lopputulos onkin nähtävissä värikkäiden tulppaanien terälehdissä ja hempeän vihreissä lehdissä. Pastelliset sävyt pääsevät oikeuksiinsa tekstiilien puhtaan valkoisella taustalla. Ilona-kokoelmaa täydentävät upeat keraamiset Pentik Studio -taidelautaset ja vuosimunat, jotka löydät täältä. Pentik Studio -tuotteet valmistetaan käsityönä pieninä sarjoina Posion keramiikkatehtaallamme.

Juhlaan ja jokaiseen päivään!

Ilona-sarjasta löytyy tekstiilejä niin sisustukseen kuin ruokapöytään. Se on omiaan kevään juhlissa ja erityisesti pääsiäisenä, mutta yhtä hyvin se kaunistaa kotia arkea. Ilona yhdistyy upeasti lämpimän keltaiseen Jäkälään sekä tulppaanikuviosta poimittuihin sävyihin, kuten vaaleanpunaiseen, violettiin ja vihreään. Jo yksittäinen Ilona-tuote on ihanan piristävä katseenvangitsija, ja toimii myös erinomaisesti kestävämpänä kukkalahjana tuoreen tulppaanikimpun sijasta!

Ilona on kuin tehty pääsiäisen juhlapöytään! Yhdistä siihen suloisia pääsiäiskoristeita ja raikkaan valkoisia astioita, kuten Valkeaa tai suloisen vaaleanpunaista Kalliota.


Ilona-tuotteet