Yhtä luonnon kanssa.

Yhtä luonnon kanssa.

Meillä ihmisillä on alituinen kiire, mutta luonto elää rauhassa omaa elämäänsä vuodenajasta seuraavaan. Ehkä täytyisi pysähtyä hetkeksi, että huomaisimme sen kaiken kauneuden ja ihmeellisyyden, mitä luonto meille tarjoaa?

Luonto tulee kotiisi tänäkin syksynä.

Luonto ja sen monimuotoisuus on aina ollut tärkeä inspiraation lähde Pentikin suunnittelijoille. Monet rakastetuimmista kuoseistamme ovat luonnon synnyttämiä – värikkäät kukkien kertomat tarinat, hiljaista voimaa huokuvat puut, veden soinnut ja maan antimien maut.

Tänä syksynä kannattaa hidastaa tahtia ja lähteä kanssamme luontoon rauhoittumaan, sillä luvassa on kuoseja ja esineitä, jotka tuovat luonnon kotiisi sen kaikessa loistossaan. Nauti myöhäiskesän viimeisistä auringonsäteistä, täydellisenä hehkuvista kukkakimpuista, kaarevasta kaarnasta, luonnollisista mauista ja viilenevien syysiltojen raikkaudesta.

 

Kultaiset niityt.

Kesän lopussa on taianomaista tuntua, kun luonto on verhoutunut lämpimän kultaiseen hehkuun. Kultaisena kypsyvät viljat ja hiljakseen tuulessa huojuvat heinät kaikissa keltaisen eri sävyissä kertovat saapuvasta syksystä. Kultapiisku on auringon kypsyttämä kuosi, joka muistuttaa kesän viimeisistä hetkistä ennen syksyn tuloa.

Design: Minna Niskakangas  

Mikä on pieni, pyöreä ja lähes syötävä?

Kardemumma-kuosimme, tietenkin! Lempeän neutraali Kardemumma on saatavilla nyt kolmessa uutuusvärissä, jotka kaikki yhdistyvät mutkattomasti Pentikin muiden suosikkikuosien ja -värien kanssa.

Design: Minna Niskakangas
   

  
Lämpimin hehku.

Luonnolla on uskomaton kyky yhdistää kaikenlaiset muodot, värit ja tuoksut juuri oikealla tavalla. Niin myös Hehku-kuosilla. Se on kuosi, jossa kesän ja syksyn elinvoimaisimmat värit yhdistyvät täydellisessä sopusoinnussa keskenään, tarjoten ripauksen luonnon ihmeellisyyttä jokaiseen kotiin.

Design: Paula Suominen

  

 
Puiden tarina.

Tuulkoon kuinka kovasti tahansa, männyt seisovat tukevasti juurillaan, suojanaan kaunis kaarnansa. Kaarna-kuosimme muistuttaa siitä, kuinka tärkeää myös ihmisen on olla yhteydessä luontoon ja juuriinsa. Kaarnan luonnolliset, kaarevat muodot ja levolliset värit tuovat metsän rauhaa jokaiseen tilaan.
   
Design: Saara Obele
   

  
Siellä missä kukat kasvavat.

Luonto on loputon kauneuden, rauhan ja hyvinvoinnin lähde. Haluamme, että voit nauttia kaikista kolmesta elementistä myös kotonasi. Lehto-kuosimme johdattaa sinut kävelylle
keskelle kukkivaa niittyä. Levollisine ja neutraaleine väreineen Lehto tuo tuulahduksen raikasta maalaisilmaa jokaiseen tilaan.
    
Design: Claire Hocking, Cornwall

  
  
Kukkien tanssi.

Luonto on jatkuvassa liikkeessä. Muodonmuutos on kuin sulava tanssi, jota voimme ihailla kaukaa, tai jonka pyörteisiin voimme itse sukeltaa. Valssi on täyteläinen ja intensiivinen kuosi, joka kukittaa hetkessä kotisi – tänä syksynä uusissa väreissä. Yhdistä se omiin suosikkiväreihisi ja tanssi oma valssisi.
   
Design: Lasse Kovanen

    
   

 

Juuri se oikea.

Käytät sitä jo ruoan maustamiseen, joten mikset maustaisi sillä myös kotiasi? Suosittu Inkivääri-kuosimme tekee paluun pohjoisen syksyn luonnosta ammennetuissa väreissä. Syvänsininen muistuttaa mehukasta, kypsää mustikkaa. Rauhallinen ruskea tuo kuosiin tuulahduksen jykevärunkoisten havupuiden havinaa. Anna Inkiväärin herättää ja rauhoittaa aistejasi kodin kaikissa tiloissa.

Design: Minna Niskakangas