Tule joulu punainen

Tule joulu punainen

Koti pukeutuu jouluun hetkessä punaisilla sisustus- ja kattaustekstiileillä. Tänä jouluna valikoimassamme hehkuu uusi Amaryllis-kuosi, joka tuo sesongin kauneimman kukkaloiston kotiin hurmaavissa punaisen sävyissä.


Joulun suosikkikukkaa kunnioittava, Lasse Kovasen suunnittelema Amaryllis muuntaa kodin kukkivaksi joulupuutarhaksi. Amaryllis on loistelias ja näyttävä kuosi, joka sopii täydellisesti vuoden tärkeimpään ja tunnelmallisimpaan juhlaan. Jo yksittäinen Amaryllis-tuote tuo ihastuttavaa tunnelmaa sisustukseen esimerkiksi tyynynpäällisen tai kaitaliinan muodossa.

Kotoisaa joulutunnelmaa täydentävät Amarylliksen kaverina lämpimät torkkupeitot ja muut sisustustekstiilit yhteensopivissa sävyissä sekä kauniit sisustusesineet, kuten kynttilänjalat ja maljakot. Kattauksissa Amaryllis toimii eleganttina pohjana ja yhdistyy hienosti valkoiseen keramiikkaan, valon kajoa tuoviin kynttilöihin sekä hopean, kullan tai messingin sävyissä loistaviin kynttilänjalkoihin. Tuoreet havun tai eukalyptuksen oksat koristavat kauniisti kattauksia vaikkapa pellavaiseen serviettiin kääräistynä tai maljakkoon aseteltuna. Juhlavuutta lisäävät havunoksiin ripustetut joulukoristeet tai pöydän pituudelle ripotellut joulupallot. 


Rikkaan värimaailmansa ansiosta Amaryllis on myös erittäin muuntuva ja sopii käytettäväksi ympäri vuoden, aina kun koti kaipaa upeaa kukoistusta!


Kaikki Amaryllis-tuotteet