Tervetuloa joulumaahan

Tervetuloa joulumaahan

Pienet ja iloiset yksityiskohdat tuovat piristystä keittiöön erityisesti jouluna. Värikkäillä ja hauskoilla keittiötarvikkeilla, säilytyspurkeilla ja keittiötekstiileillä saa helposti ja edullisesti päivitettyä koko keittiön ilmettä. Joulumaa-uutuussarjamme tuotteet toimivat ihastuttavana väripilkkuna ja tuovat joulusesonkiin sopivaa tunnelmaa kotiin.

Lasse Kovasen suunnittelemaa uutta Joulumaa-kuosia koristavat tuttuakin tutummat joulun muodot - vihreät joulukuuset, ruskeat piparkakut, vaaleanharmaat tähdet ja punaiset omenat. Ajattomat ja yksinkertaisen kauniit kuviot näyttävät kuin piparkakkumuoteilla tehdyiltä! Joulumaa luo välitöntä iloa kaikkialle kotiin – niin keksipurkkeina, keittiötekstiileinä kuin lasinalusina ja huopakoristeina. Joulumaa-tuotteet hurmaavat myös joululahjoina.

Anna ihana herkkulahja!

Joulumaa-tuotteet sopivat mainiosti joulupakettiin esimerkiksi kotimaisten herkkujemme kaverina. Anna lahjaksi vaikkapa tee- tai kahvipaketti tai makeisrasia Joulumaa-peltipurkin kanssa, Joulumaa-servietti uuden mukin kaverina tai Joulumaa-keittiöpyyhe laadukkaan puisen leikkuulaudan kanssa.

Tutustu kotimaisiin herkkuihimme

Katso kaikki tunnelmaan sopivat tuotteet