Luonnollinen koti

Luonnollinen koti

Pitkän talven jälkeen aurinko jälleen palaa ja herättää luonnon täyteen kukoistukseensa.
Me Pentikillä olemme loputtoman innostuneita väreistä, muodoista ja tuoksuista, joita luontoäiti silloin meille tarjoaa. Luonnon inspiroimana luomme kauniita esineitä kotiisi.

 

 

Nauti kodistasi, luonnollisesti

Mehukkaan raikasta sitruunaa, elämää sykkivää kukkaloistoa ja rauhallisia pohjoisen sävyjä – tänä keväänä luonto on läsnä kaikkialla. Päästä luovuutesi valloilleen ja täytä kotisi luonnon riemua ja leikkisyyttä henkivillä kuoseilla olohuoneesta keittiöön, makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen. Yhdistele värejä ja muotoja vapaasti, ihan niin kuin luontokin. Nauti kodistasi Pentikin kanssa, luonnollisesti.

 

Inkivääri – Juuri se oikea

Design: Minna Niskakangas

Inkiväärin juuri, tai oikeastaan maavarsi, näyttää rauhalliselta mutta kätkee sisäänsä valtaisan määrän ravintoaineita ja makua. Inkivääri-kuosi edustaa puhtaine, vahvoine linjoineen Pentikin tunnusomaista ja rakastettua pohjoismaista tyyliä. Hillitty ja selkeä kuvio sekä pehmeän valkoisen ja beigen sävyt tekevät Inkivääristä helpon yhdistettävän muuhun sisustukseen kaikkialla kodissa. Inkivääristä löytyy laaja valikoima tekstiilejä kattaukseen, makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen sekä maljakoita, paperivalaisimia, julisteita ja tietysti myös keraamisia sisustusesineitä.

Katso kaikki Inkivääri-tuotteet

 


Tuntu

Design: Tuuli Saarelainen

Uudet Tuntu-mukit ja -kannu ovat täynnä pieniä yksityiskohtia, joiden ansioista ne ovat miellyttäviä käyttää ja katsoa. Kannun kahva ja nokka on muotoiltu pitämään kansi paikallaan ja muki on suunniteltu sopimaan luonnollisesti käden muotoihin. Suunnitellessaan Tuntu-sarjaa, Tuuli inspiroitui erilaisten muotojen ja mittasuhteiden välisestä keskustelusta, sekä uusien lasitevärien kehittämisestä. Lopputuloksena syntyi toimiva, tarpeellinen ja tulevaisuudessakin ajanmukainen astiasarja.
 
 
   


Valssi – Tanssien kesään

Design: Lasse Kovanen

Valssi on odotettu uutuuskuosi sinulle, jolle kukat ovat kevään tärkein ilmestys. Romantiikkaa pursuava Valssi on saanut inspiraationsa suurista, aromikkaista kevään kukkakimpuista. Kahdessa trendikkäässä värityksessään Valssi luo ylellistä tunnelmaa makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen – suloista violettia pikantilla limenvihreällä tai puuterista pinkkiä rauhallinen beige seuranaan. Valssi yhdistyy upeasti kiiltävän teräksen, luonnollisen puun ja lasin kanssa. Täydennä kokonaisuus lämpimän tai kirkkaan sävyisillä, yksivärisillä tyynyillä ja peitoilla.

Saatavilla 26.1.

 

 Sitruuna – Saa puristaa

Design: Minna Niskakangas
Saammeko esitellä kevään raikkaimman, kirpeimmän ja hauskimman kuosin! Sitruuna on uusi pirteä tulkinta klassisesta etelän hedelmästä. Kirkkaan keltaiset, limenvihreät ja vaaleanpunaiset värit ovat mehukkaita kuin hedelmä itsessään luoden lisäväriä joka tilaan. Täyteläiset, kokonaiset sitruunat ja vastaleikatut viipaleet tuovat kuosiin samaan aikaan retromaista mutta silti myös modernia tunnelmaa.
Saatavilla 8.3.
 

Katso kaikki uutuustuotteet