Puutarhahurahdus

Puutarhahurahdus

Kevät on täällä ja valo ja lämpö tulvivat koteihin. Samalla katseet siirtyvät parvekkeelle, terassille ja puutarhaan. Talven jälkeen on aika vaihtaa kodin viherkasvien mullat, päivittää ruukut sekä istuttaa ensimmäiset siemenet ja kukat valmiiksi kesää varten. 

Kiedo koti vehreään tunnelmaan

Oli kotona sitten suojainen terassi, parveke tai valoisa ikkunalauta, päästä mielikuvitus valloilleen ja lisää vehreää kevättunnelmaa erilaisilla viherkasveilla. Ripusta amppeleita eri tasoihin ja anna köynnöskasvien rönsyillä. Mikä ihanampaa kuin nauttia kahvihetkestä oman pienen puutarhakeitaan katveessa aurinkoisella parvekkeella, terassilla tai vaikkapa pienen keittiöpuutarhan ääressä.

  
Tutustu mm. monikäyttöisiin Mette-vesihyasinttikoreihin, Elo- ja Kivi-ruukkuihin, Winston-vilttiin ja Bruno- sekä Bobo-jakkaraan. Myymälöistämme löydät myös kalusteita, kuten kuvassa näkyvän Morgan-metallikaapin. Kalustevalikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Valmistele oma viherkeidas

Työnnä sormet multaan ja istuta siemenet, taimet ja yrtit kauniisiin ruukkuihin. Valikoimastamme löytyy runsaasti laadukkaita, kotimaisia keramiikkaruukkuja sekä näyttäviä maljakoita, joihin voit valita mieleiset viherkasvit ja kevätkukat. Posiolla valmistetut keramiikkaruukkumme kestävät säätä kuin säätä, eli niitä voi käyttää myös pihalla.

Tutustu Kivi- ja Elo-ruukkuihin, Violet-lasilyhtyyn ja Bruno-penkkiin.

Pieni ruukkupuutarha

Saat helposti luotua rennon runsasta tunnelmaa useamman ruukun tai lasimaljakon asetelmalla. Lempikukilla täytetyt maljakot ja kukkaruukut kasveineen tuovat sisustukseen saman tien silmäniloa. Leikittele yhdistelemällä erilaisia ruukkuja ja maljakoita ja rakenna oma ihastuttava sommitelmasi. Sisustuskoreilla saa lisättyä kotoisan viihtyisää tunnelmaa ja niitä voi käyttää myös kasvien suojaruukkuna.

Tutustu Elo-ruukkuihin, Demo-lasimaljakoihin, Jäkälä-tyynynpäälliseen ja Mette-vesihyasinttikoreihin. Jäkälä-istuinpäällisen ompeluohjeen löydät täältä. Myymälöistämme löydät myös kalusteita, kuten kuvassa näkyvän Morgan-metallikaapin. Kalustevalikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Ompele ihastuttava puutarhaessu!

Kevään ja alkukesän istutustalkoisiin sopii täydellisesti suloisen kukikkaasta Pioni-kankaasta ommeltu puutarhaessu. Essuun tarvitset 80 cm kokoisen palan kangasta. Lue ompeluohje täältä. 

Lisää inspiraatiota kevään ja kesän ihanimpiin ulkotiloihin ja viherkeitaisiin