Valoa ja iloa

Valoa ja iloa

Syksyn taittuessa talveen voi jo alkaa tunnelmoida ja valmistautua joulusesonkiin. Joulunalusaikana koti kaipaa valoisuutta ja lämpöä. Perinteisen punaisen sijasta joulun voi vastaanottaa lempeän luonnollisilla ja vaaleilla sävyillä. Lisää sisustukseen kauniita yksityiskohtia, kuten kynttilänjalkoja, lyhtyjä, maljakoita, kransseja tai muita koristeita. Pehmoiset ja lämpimät torkkupeitot ja kauniit tyynyt suorastaan kutsuvat kotoilemaan. Neutraalin pehmeät sävyt luonnonvalkoisesta beigeen sekä kuparin ja messingin hohteeseen tuovat tunnelmaa tyylikkäällä tavalla.

Vaalea ja ilmava Lyhde aloittaa lähtölaskennan jouluun

Viimeistään talven ensimmäiset pakkaset ovat aina merkki siitä, että joulu tekee tuloaan. Odotuksen tunnelmaan sopii täydellisesti Lasse Kovasen suunnittelema Lyhde-kuosi, josta huokuu raikkaan kirpeän, aurinkoisen talvipäivän tunnelma. Vaaleankeltaiset kaurat, vihreänharmaat kuusenneulaset ja rusottavat marjat tulkitsevat perinteisiä joulun värejä kepeästi ja hillitysti.

Lyhde-kuosin kaveriksi sopivat kauniisti neutraalit beigen, vaaleanharmaan tai ruskean sävyt sekä luonnonmateriaalit. Graafinen Vilja-kuosi sekä vaaleanruskeat ja luonnonvaaleat sisustustekstiilit täydentävät seesteisen rauhallista ilmettä. Kattauksissa samaan tunnelmaan istuvat rustiikkisen rouheat Kajo-astiat.

Brodeerattu Lyhde-tyynynpäällinen tulee saataville marraskuun aikana.

Valmistaudu joulunodotukseen ompelemalla kaunis joulukalenteri

Lyhde-puuvillakangas sopii mainiosti moniin ompeluprojekteihin. Siitä syntyvät niin verhot, kattaustekstiilit kuin essut. Ihastuttava idea on myös ommella Lyhde-kankaasta sisustukseen sointuva, persoonallinen joulukalenteri, jonka voi täyttää monenlaisilla aarteilla!

Katso ompeluohje täältä

 

 Katso kaikki tunnelmaan sopivat tuotteet