Joulu kaikilla mausteilla

Joulu kaikilla mausteilla

Joulun tuoksut, mausteet ja herkut luovat joulusesongille sen ominaisen tunnelman aina pikkujouluista aattoiltaan. Höyryävä glögi, uunituoreet piparkakut ja keittiöstä leijailevat mausteiset tuoksut kardemummasta kaneliin kuuluvat olennaisena osana jouluun ja houkuttelevat nauttimaan!

Kardemumma joulukeittiöön ja jokaiseen päivään 

Minna Niskakankaan uusi Kardemumma-kuosi sopii erinomaisesti kodin piristykseen jouluksi. Sen graafinen ja hillitty tyyli luo luonnollisen rentoa joulutunnelmaa jokaiseen kotiin. Pelkistetyn kuvionsa ja neutraalin värimaailmansa ansiosta Kardemumma sopii yhtä hyvin ympäri vuoden käytettäväksi. Kardemumman tyylissä on jotakin modernia ja perinteistä samaan aikaan, joten se sopiikin moneen makuun.

Sarjan keittiötekstiilit, tarjotin ja tarjoilualunen ovat ihastuttavia yksityiskohtia keittiössä ja myös hurmaavia lahjoja uuteen kotiin tai ahkeralle kotikokille. Kardemumman kaveriksi sopivat esimerkiksi puiset tarjoiluvälineet ja leikkuulaudat, raikkaan valkoiset Elo-ruukut ja yksinkertaisen kauniit Taateli-keittiöpyyhkeet.

Itse leivotut herkut joululahjaksi 

Itse leivotut leivät ja makeat herkut ilahduttavat takuuvarmasti saajaansa. Vie joulun kyläilyreissulle uunituoreita lämpimäisiä tai anna joululahjaksi herkullinen leipä tai makeita leivonnaisia. Ihana lahjaidea on kääriä itse leivottu leipä Kardemumma-tarjottimelle tai tarjoilualuselle. Kuivakakun tai piirakan voi leipoa pyöreälle, puiselle Timjami- tai Oras-tarjoilualuselle.

Poimi talteen jouluiset leivontareseptimme:
Briossileipä oliiveilla ja karpaloilla
Suklainen kuivakakku

Katso kaikki tunnelmaan sopivat tuotteet