Tundra tuo sisustukseen pohjoista selkeyttä

Tundra tuo sisustukseen pohjoista selkeyttä

Tänä keväänä valikoimastamme löytyy upeita vaihtoehtoja pelkistetymmän värimaailman ystäville uuden mustavalkoisen Tundran ja Viljan myötä! Mustavalkoisilla sisustustekstiileillä saa uudistettua kotia kauniin valoisaksi ja raikkaaksi.

Tundra huokuu karun kaunista pohjoisen tunnelmaa 

Sana ’tundra’ tulee sanasta ’tunturi’ - Lapin upeista puurajan yläpuolelle kurottautuvista pehmeämuotoisista vuoristamme. Tundralla kasvaa vain heinää, sammalta ja tietysti jäkälää, joka on Pentikin kotikonnuilla elelevien porojenkin suurta herkkua. Karun kauniin pohjoisen luonnon tunnelma on ikuistettu upealla tavalla uuteen Tundra-kokoelmaan, jonka on suunnitellut Minna Niskakangas. 

Taiteellinen tulkinta pohjoisesta tundrasta on syntynyt kaivertamalla kuosin kuviointi tummaksi maalattuun vaneriin

Kotoisan rustiikkista tai tyylikkään pelkistettyä tunnelmaa

Tundran tyylikkään yksinkertainen mustavalkokuosi tuo perinteistä skandinaavista tunnelmaa kotiin puhtaine linjoineen ja luonnollisine muotoineen. Tundra-tekstiilien hillitty mutta näyttävä kuosi sopii moneen kotiin ja yhdistettäväksi esimerkiksi tummiin, harmaisiin tai valkoisiin sävyihin. Rustiikkiset huonekalut, puu ja muut luonnonmateriaalit sekä erilaiset sisustuskorit istuvat myös upeasti yhteen Tundran kanssa, tehden tunnelmasta lämpimän ja kotoisan. Vaaleassa, mustavalkoisessa tai pelkistetyssä sisustuksessa Tundralla saa luotua selkeää, kauniin graafista ilmettä, joka täydentää kodin sisustusta luonnonkauniilla tavalla.

Mustavalkoisia, graafisia linjoja kevääseen uudella Viljan värillä

Toinen kevään mustavalkoinen uutuus on viime syksynä lanseerattu ja jo rakastetuksi suosikiksi noussut Vilja uudessa mustassa värissä. Upea, graafinen Vilja on myös Minna Niskakankaan käsialaa. Syksyisistä viljapelloista inspiraationsa saanut kuosi saa täysin uudenlaista ilmettä mustavalkoisessa värityksessään. Moderni ja tyylikäs kuosi sopii täydellisesti suomalaiseen ja skandinaaviseen kotiin.