Mustavalkoinen on aina muodissa!

Mustavalkoinen on aina muodissa!

Keväisen raikas sisustus ei aina tarkoita runsasta väriloistoa! Mustavalkoisilla sisustustekstiileillä saa yhtä lailla uudistettua kotia kauniin valoisaksi. Valikoimastamme löytyy upeita vaihtoehtoja mustavalkoisen ja graafisen tyylin ystäville niin klassikkokuosimme Jäkälän kuin uusien, mustavalkoisten Tundran ja Viljan myötä.


Yksinkertaisen hillityt, mustavalkoiset sisustustekstiilit kestävät aikaa ja tuovat harmonista tunnelmaa kotiin. Mustavalkoinen värimaailma istuu erittäin hyvin skandinaavisen selkeään tyyliin eikä se ole missään nimessä tylsä - jokainen voi muokata siitä juuri oman näköisensä. Tutustu vinkkeihimme! 

1. Tehosta vaaleaa sisustusta

Vaalean sävyistä kotia voi piristää helposti tuomalla mustavalkoisia sisustustekstiilejä tehosteeksi. Kun mustaa käytetään vain ripotellen siellä täällä, se säilyttää vaalean kodin ilmeen keveänä ja raikkaana. 

Uudet tyynynpäälliset ovat nopein ja helpoin tapa päivittää kodin ilmettä!

2. Lisää lämpöä

Lämpimät materiaalit ja elementit tasapainottavat ihanasti viileän mustavalkoista kokonaisuutta. Esimerkiksi puiset kalusteet, sisustuskorit tai paperivalaisimet tuovat kodikasta lämpöä modernin mustavalkoisen rinnalle.


Sensu-paperipöytävalaisin sekä valikoimamme muut paperivalaisimet tuovat kepeää, luonnonkaunista tunnelmaa mustavalkoisen värityksen rinnalle.

3. Pehmennä ruskean sävyillä

Neutraalit, beigen ja ruskean sävyiset sisustustekstiilit toimivat loistavasti mustavalkoisten tekstiilien kanssa. Vaaleanruskea matto tai torkkupeitto pehmentävät tunnelmaa ja antavat tummempien kuosien nousta pääosaan.

4. Yhdistele persoonallisesti

Yhdistele ennakkoluulottomasti eri mustavalkokuoseja ja tuo niiden seuraan kokovalkoista tai vaikkapa vaaleanharmaata, jolloin tunnelma ei ole liian levoton. Esimerkiksi Tundra ja Vilja ovat yllättävä, mutta toisiaan täydentävä yhdistelmä, ja ilmeen saa pidettyä seesteisenä yhdistämällä kaksikkoon yksivärisiä tekstiileitä. 


Valkoiset ja mustat valaisimet, kuten Inari-pöytävalaisin tai Arki-kattovalaisin  näyttävät tyylikkäältä mustavalkokuosien rinnalla.

5. Käytä kankaita monipuolisesti

Kauniin graafisia mustavalkokankaitamme voi käyttää kekseliäästi kaikessa sisustamisessa. Isompina pintoina, esimerkiksi verhoina, ne ovat pääosassa ja päivittävät koko tilan tunnelman. Kankaita voi hyödyntää myös pienempänä yksityiskohtana ompelemalla erilaisia kattaustekstiileitä tai vaikkapa tekemällä oman uniikin sisustustaulun pingottamalla kangasta kehyksiin!

Oman sisustustaulun saa helposti tehtyä ostamalla sopivan palan kangasta ja siihen sopivan, pelkistetyn kehyksen, esimerkiksi siron puisen kehyksen valkoisena ja puunvärisenä. 

Katso kaikki Jäkälä-, Tundra- ja Vilja-tuotteet