Tundra Spa - Pohjoista tyyneyttä

Tundra Spa - Pohjoista tyyneyttä

Tundra Spa

Design: Minna Niskakangas

Pohjoisen karusta luonnosta ammentava Tundra Spa -sarja tuo puhtaan ja rentouttavan henkäyksen kylpyhuoneeseen ja saunahetkiin. Tundra Spa huokuu luonnollista Lapin luksusta ja pohjoista rauhaa.
Tundra Spa on pelkistetyn kaunis sarja, johon kuuluvat puuvillaiset vohvelikankaiset kylpytakit, tossut, hiusturbaanit ja pesukintaat sekä laudeliinat ja toilettilaukut. Pehmoiset Vohveli-pyyhkeet sekä luonnonmukaiset Silmu-saippuat ja -tuoksukynttilä täydentävät sarjaa.

Tundra Spa tuo hurmaavaa, yksinkertaisen kaunista ilmettä kylpyhuoneeseen ja saunaan. Tuotteiden maanläheiset värit - beige, harmaa ja valkoinen - sopivat yhtä hyvin moderniin kotiin kuin mökkisaunaan. Pohjoinen luonto rosoisine kivineen ja sitkeine puineen on tämän levollisen tunnelman takana.

Tundra Spa-, Silmu- ja Vohveli-tuotteet ovat omiaan kiireettömiin, rentouttaviin kylpy- ja saunahetkiin. Puuvillaisten pesukintaiden ja houkuttelevan tuoksuisten ja hellävaraisten Silmu-saippuoiden ansiosta pesuhetket tuntuvat varsinaiselta hemmottelulta. Saunan lauteita suojaavat ja kaunistavat tyylikkäät laudeliinat. Pehmoiset vohvelipyyhkeet ja hiusturbaani kuivaavat ihon ja hiukset tehokkaasti ja hellästi suihkun, kylvyn tai saunan jälkeen. Puhtaat jalat on ihana sujauttaa kepeisiin tossuihin. Toilettitarpeet, saippuat ja kosteusvoiteet säilyvät siististi tallessa kauniissa toilettilaukuissa. 

Kaikki hemmottelevat uutuudet kylpyhuoneeseen