Tokka - Siellä missä porot vaeltavat

Tokka - Siellä missä porot vaeltavat

Tokka

Design: Minna Niskakangas

Pentikin kotiseudulla, pohjoisen luonnossa, porot vaeltavat suurissa laumoissa - tokkana. Tokka-kuosi on uusi tulkinta meille niin tutusta ja yhdestä rakastetuimmasta aiheesta – porosta.

Tunne, kuinka tunturi tömisee porotokan vaeltaessa vauhdilla eteenpäin tässä graafisen mustavalkoisessa kuosissa. Minimalistinen, mutta näyttävä Tokka on täydellinen valinta niin moderniin ja skandinaaviseen kotiin kuin pelkistettyyn ja rustiikkiseen tyyliin. Se on helppo yhdistää muiden pohjoisesta luonnosta inspiroituneiden mustavalkokuosiemme, Tundran ja Jäkälän, kanssa. Tämä graafinen ja näyttävä yhdistelmä tuo upean Lapin luonnon osaksi kodin sisustusta.
Tokka istuu kodin eri tiloihin keittiöstä makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Tokka-tekstiilit, muki ja servietit luovat raikkaan graafista ja tyylikästä ilmettä kattauksiin ja yhdistyvät hienosti vaikkapa Kallio- tai Graniitti-keramiikan ja pyöreälinjaisen, valkoisen Tyyni-maljakon kanssa. Sisustuksessa sen kaveriksi istuvat loistavasti pelkistetyt harmaan tai beigen sävyt ja luonnonmateriaalit, kuten puu. 

Tokka-tuotteet