Joulun koti

Joulun koti

Pentikin koti Lapin sydämessä on todellinen talven ihmemaa, jossa riittää puhdasta, valkoista lunta ja metsiä täynnä joulukuusia sekä tietysti poroja. Vaikka ulkona saattaa olla kylmä, sisällä on lämmintä, kun kodeissa valmistaudutaan joulun juhlintaan. Mekin olemme valmistautuneet. Löydät valikoimastamme kaiken omaan, täydelliseen jouluusi.

Kaikki ainekset jouluun

Luonto ja luonnonantimet ovat loputon kauneuden lähde vuodenajasta toiseen. Luonnon inspiraatio on läsnä kaikessa tekemisessämme, niin myös joulun tunnelman luomisessa. Olemme luoneet täksi jouluksi herkullisia muotoja, värejä ja kuoseja, jotka ovat saaneet inspiraationsa joulun tuoksuista - lämpimistä kaneliomenoista aromikkaaseen kardemummaan. Suuria, punaisia Amarylliksen kukkia, tuoreita sypressejä ja talven tuoksuvaa vihreyttä. Hillitympään joulutunnelmaan sopivat luomuksemme puusta ja vaalean luonnollisista sävyistä, joista syntyy vaikkapa kodikas mökkijoulu. 
Joulumallistomme sopivat juhlakauden jokaiseen hetkeen aina joulun valmisteluista juhlaviin joulupäivällisiin. Valitse omaksi tunnelmanluojaksesi rento Lyhde, leikkisä Kardemumma, vehreä Sypressi, punaisena hehkuva Amaryllis, herkullinen Kaneliomena tai iloinen Joulumaa.

On aika tuoda joulun taika kotiin!

Lyhde

Design: Lasse Kovanen

Talven ensimmäiset pakkaset ovat aina merkki siitä, että joulu tekee pian tuloaan. Odotuksen tunnelmaan sopii myös Lasse Kovasen suunnittelema Lyhde-kuosi, joka vie mukaansa kävelylle raikkaan kirpeänä, aurinkoisena talvipäivänä. Vaaleankeltaiset kaurat, vihreänharmaat kuusenneulaset ja rusottavat marjat tulkitsevat perinteisiä joulun värejä kepeästi ja hillitysti. Lyhdettä löytyy niin kattaus- ja keittiötekstiileinä kuin tyynynpäällisinä, ja Lyhde-puuvillakankaasta syntyvät vaikkapa verhot tai essut. Vaalea ja ilmava Lyhde aloittaa lähtölaskennan jouluun tyylillä.

Katso Lyhde-tuotteet

Kardemumma

Design: Minna Niskakangas

Makean mausteinen kuuma glögi ja juuri uunista tulleet piparkakut kuuluvat itseoikeutetusti jouluun. Niin myös keittiöstä leijaileva kardemumman tuoksu. Minna Niskakankaan uusi Kardemumma-kuosi sopiikin erinomaisesti kodin piristykseen jouluksi. Moderni, graafinen ja hillitty Kardemumma luo luonnollisen rennon joulutunnelman jokaiseen kotiin. Neutraalin värimaailmansa ansiosta ne sopivat myös ympäri vuoden käytettäväksi.

Katso Kardemumma-tuotteet

Sypressi

Design: Minna Niskakangas

Tuoreiden havujen tuoksu virittää joulutunnelmaan nopeammin kuin mikään muu. Minna Niskakankaan suunnittelema uusi Sypressi-kuosi tuo joulun kotiin tuoksuvine sypressinneulasineen ja pehmeine jouluruusuineen lisättynä hyppysellisellä eukalyptusta. Luo keittiöön näyttävä kattaus tummanpuhuvan vihreällä Sypressillä ja kokeile sen vaaleampia sävyjä esimerkiksi olohuoneen tyynyissä. Upea kontrasti syntyy myös yhdistelemällä molempia sävyjä ja lisäämällä kokonaisuuteen vielä kultaiset tai messinkiset kynttilänjalat. Koristele koti, sytytä kynttilät ja joulu voi alkaa.

Katso Sypressi-tuotteet

Kaneliomena

Design: Lasse Kovanen

Kupillinen kuumaa glögiä lämmittää mukavasti kylmänä talvipäivänä. Lasse Kovasen Kaneliomena-kuosi luo kotiin samaa lämpöä ja iloa mehukkaine omenineen ja aromikkaine kanelitankoineen. Kirkkaanpunaiset omenaviipaleet ja ruskeat kanelitangot näyttävät niin aidoilta ja kutsuvilta, että vesi herahtaa väkisinkin kielelle. Kaneliomena-keittiötekstiilit, -keramiikka ja -tyynynpäälliset tekevät joulun keittiöstä olohuoneeseen.

Katso Kaneliomena-tuotteet

Joulumaa

Design: Lasse Kovanen

Lasse Kovasen Joulumaassa seikkailevat tuttuakin tutummat joulun muodot kaikki samassa kuosissa. Vihreät joulukuuset, ruskeat piparkakut, vaaleanharmaat tähdet ja punaiset omenat näyttävä kaikki kuin piparkakkumuoteilla tehdyiltä. Joulumaa luokin välitöntä joulun iloa kotiin – niin keksipurkkeina, tekstiileinä kuin lasinalusina. Ajaton ja moderni Joulumaa on joulun uusi klassikko.

Katso Joulumaa-tuotteet

Amaryllis

Design: Lasse Kovanen

Muuta kotisi kukkivaksi joulupuutarhaksi Lasse Kovasen Amaryllis-kuosilla. Todellista joulun kukkaa kunnioittaen runsas ja loistelias Amaryllis soveltuu täydellisesti vuoden tärkeimpään juhlaan. Kata pöytään Amarylliksen kanssa hopeaa, kultaa, kristallia ja kynttilöitä. Luo olohuoneeseen ylellinen säväys Amarylliksen tyynynpäällisillä ja Pentikin pehmoisilla villapeitoilla. Rikas värimaailma tekee Amarylliksestä erittäin muuntuvan myös muihin vuodenaikoihin.

Katso Amaryllis-tuotteet

 Tutustu joulusesongin tuotteisiin