Joulu syntyy keittiössä

Joulu syntyy keittiössä

Höyryävän glögin mausteinen tuoksu sekä muut joulusesongin aromit kanelista kardemummaan virittävät hetkessä mielen jouluiseksi! Meidän mielestämme joulun tunnelmointia ei voi koskaan aloittaa liian aikaisin, sillä se tuo piristystä ja lämpöä pimeään vuodenaikaan. Joulunalusaikaan sekä joulun tuoksuihin ja tunnelmaan sopii täydellisesti sesongin uutuuskuosimme, Kaneliomena, jolla saa luotua kotiin iloista ja herkullista ilmettä. 


Lasse Kovasen suunnitteleman Kaneliomena-sarjan kirkkaanpunaiset omenaviipaleet ja ruskeat kanelitangot näyttävät niin aidoilta ja kutsuvilta, että vesi herahtaa väkisinkin kielelle. Kaneliomenan tekstiilit tuovat joulun niin keittiöön, kattauksiin kuin sisustukseenkin. Suomessa Posion keramiikkatehtaallamme valmistetusta Kaneliomena-mukista nautitaan glögit, kahvit ja muut kuumat juomat, ja Kaneliomena-piirakkavuokaan loihditaan joulun herkullisimmat leipomukset.

Yhdistele Kaneliomenaan puisia tarjoiluosia, kuumajuomalaseja ja valkoista keramiikkaa. Nautiskele Kaneliomenan äärellä Suomessa valmistetuista herkuista, kuten kaneliomenamarmeladista! Ihana joululahjaidea on Kaneliomena-tarjotin, -keittiöpyyhe tai muu tuote yhdistettynä Pentikin glögiin tai herkkuihin.


Katso kaikki tunnelmaan sopivat tuotteet

 

Tehdään hyvää yhdessä

Kaneliomena-kangaskorimme on valmistettu yhteistyössä Väylä ry:n kanssa. Korien valmistus työllistää kehitysvammaisia ammattilaisia reiluun palkkatyöhön. Tukevat kangaskorit ovat loistavia lahjatuotteita ja ilahduttavat omassa kodissa kauniina säilytysratkaisuina. Löydät kangaskoreja myös muilla kuoseilla.