Inspiraatiota kesämökille

Inspiraatiota kesämökille

Kesämökki on monen lempipaikka kesällä ja miksei muinakin vuodenaikoina. Mutta erityisesti kesällä on ihana kuopsutella mökkipihan puutarhaa, saunoa, grillata ja viettää paahteisia kesäpäiviä ja tunnelmallisia iltoja luonnon helmassa. Vierailut ystävien ja läheisten kesämökeillä kuuluvat myös kesän kohokohtiin ja pieni tuliainen on tällöin enemmän kuin paikallaan. Poimi kesäiset ideamme kesämökille!

Anna tekstiilien kukkia

Joka mökillä on oma tunnelmansa, mutta usein kesämökille kaivataan rennompaa ja leikkisämpää sisustusta kuin kotiin. Kukikkailla tai värikkäillä tyynynpäällisillä, pöytä- ja kaitaliinoilla, kankailla ja keittiötekstiileillä saa luotua helposti täydellisen rehevää, romanttista ja rentoa kesätunnelmaa. Akryylipinnoitettu kangas on kätevä valinta mökille, sillä se hylkii kosteutta, on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja sen reunat eivät kaipaa huolittelua. Kangasta voi siis ostaa tarpeen mukaan ja leikata sopivia paloja pöytäliinaksi tai muuhun käyttöön. 

Tuo mökin ulkotiloihin tyynyjä ja torkkupeittoja pehmikkeeksi ja kesäiltoja lämmittämään! Erilaiset korit ovat käteviä apuvälineitä tarjoiluiden kantamiseen ulos. Elo-ruukkuja voi käyttää monipuolisesti amppeliripustimessa tai lattiatelineessä kauniiden kesäkukkien kera. Kuvissa näkyvät Tuomenkukka- ja Purppuraomenapuu-tekstiilit kuuluivat kesän 2022 valikoimaan ja ovat loppuunmyytyjä.

Kesäkeittiön ihanimmat astiat

Mökin keittiökaapit pysyvät ojennuksessa, kun keittiöön on valittu käytännölliset ja yhteensopivat astiat eikä siellä säilytetä mitään turhaa. Valitse mökille monikäyttöisiä kulhoja ja lautasia, joista voi nauttia niin aamupalan, makeat herkut kuin grilliruoankin. Huolettomiin kesäpäiviin sopivat astetta rennommat astiat, esimerkiksi herkullinen Metsämarja, eläväinen Kallio tai rustiikkinen Kajo. Mökkikahvit maistuvat erityisen hyvälle värikkään kuviollisista mukeista nautittuna, ja kahvit kulkevat kätevästi mukana metsä- tai veneretkelle termospullossa. Korkealaatuiset, Suomessa valmistetut keramiikka-astiamme kestävät hyvin käyttöä ja sopivatkin erinomaisesti mökkioloihin, jossa astioita käytetään niin ulkona kuin sisällä. Mökkilaseiksi sopivat erinomaisesti tukevat Linda-lasit.

Yhdistele mökkiastioiksi erilaisia kuvioita, muotoja ja värejä! Kallion epäsäännölliset muodot ja Metsämarjan runsas marjasato istuvat täydellisesti luonnon helmaan.

Kesäherkut tarjolle tyylikkäästi

Itsepoimituista marjoista leivottu piirakka on yksi kesän ihanimpia herkkuja. Mehevä marjapiiras on ilo leipoa kesäisen kuviolliseen piirakkavuokaan ja nauttia piirakkakahvit Metsämarja-astioista! Mökillä on aina käyttöä monikäyttöisille tarjoiluastioille sekä tarjottimille, joilla kesän herkut kannetaan tarjolle. Isoihin kulhoihin tuot tarjolle niin salaatit, uudet perunat kuin jäätelön tai voit myös valmistaa niihin uuniruoan. Kaikkia keramiikka-astioitamme voi huoletta käyttää pakastimessa, sähkö-, leivin- ja mikroaaltouunissa sekä pestä koneessa. 

Puiset Oras-tarjoiluvälineet tuovat rentoa ja luonnonkaunista tunnelmaa kesän kattauksiin. Yhdistä puiset salaattiottimet tyylikkääseen Arkki-kulhoon tai tarjoile piirakka puisen tarjoilualusen päältä puulastan avulla. 

Hemmottelua mökkisaunaan

Mökkisaunassa sielu lepää! Päivitä mökille ihanan muhkeat ja laadukkaat kylpypyyhkeet, joihin on ihana kietoutua vilvoitellessa löylyjen välillä sekä saunomisen jälkeen. Huomioi myös mökkivieraat varaamalla mökille tarpeeksi pyyhkeitä. Laudeliina on saunan tärkein tekstiili, joka antaa saunalle myös kaunista ilmettä. Valitse lauteille pitkä laudeliina tai yksittäiset laudeliinat jokaiselle kylpijälle. Luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut saippuat ja kosteusvoiteet ovat täydellinen lisä mökkisaunaan. Saunan ulkopuolella hehkuvat lyhdyt tuovat oman tunnelmansa kesäiltoihin!

Mökkisaunaan sopivat puiset kalusteet, kuten Bruno-penkki. Kosmetiikkatuotteet säilyvät kätevästi ja kauniisti toilettilaukuissa

Ilahduta laadukkaalla mökkituliaisella

Mökkivierailun viemisiksi sopivat parhaiten käytännölliset lahjat. Tarjoilukulho ja ottimet, piirakkavuoka, tarjotin, keittiöpyyhe, servietit ja muut keittiötarvikkeet pääsevät aina käyttöön mökillä. Kylpypyyhkeet, laudeliinat ja saippuat ilahduttavat mökkisaunassa. Kauniit lyhdyt ja kotimaiset kynttilät tuovat oman tunnelmansa kesäiltoihin. Laadukas tuliainen otetaan aina ilolla vastaan! 

Katso ideamme mökkituliaisiin!