Joulun uusi ikivihreä

Joulun uusi ikivihreä

Punainen on perinteinen joulun väri, mutta kodin voi valmistella jouluun myös muilla sesongin sävyillä. Vehreät ja vaaleat värit ovat luontaisia valintoja joulusesongin kaikkiin hetkiin jouluvalmisteluista aattoiltaan. Kodin sisustusta on helppo päivittää lempeän luonnollisesta tunnelmasta näyttävämpään ja juhlavampaan jouluilmeeseen erilaisilla tekstiileillä, sisustusesineillä ja koristeilla. 

Sypressi pukee kodin tyylikkäästi jouluun

Joulun mallistostamme löytyy ihastuttava, uusi ikivihreä kuosi, Minna Niskakankaan suunnittelema Sypressi. Se virittää kodin joulutunnelmaan kuin tuoreiden havujen tuoksu! Kuosin luonnonkauniit sypressinneulaset, pehmeän valkeat jouluruusut ja tuoksuvat eukalyptuksen lehvät yhdistyvät upeasti tummanvihreään sekä valkoiseen pohjaan. 

Vaaleaa vai tummanvihreää? Luo oma tunnelmasi

Tummanpuhuvalla vihreällä Sypressillä voi luoda kattauksiin ja sisustukseen dramaattista, näyttävää ja juhlavaa ilmettä. Valkoinen Sypressi puolestaan tuo kotiin luonnonkaunista, lempeää ja valoisaa tunnelmaa. Upea kontrasti syntyy yhdistelemällä molempia sävyjä ja lisäämällä kokonaisuuteen vielä kultaiset tai messinkiset kynttilänjalat sekä tunnelmaa täydentäviä joulukoristeita.

 

 

Juhlan tuntua joulupöytään

Sypressi on erinomainen ja uudenlainen valinta joulun kattauksiin. Kruunaa aattoillan tai joulupäivän juhlapöytä Sypressi-pöytäliinalla ja tuo tarjolle makoisa joulun kuivakakku näyttävällä Sypressi-lautasella. Tuoreet havut toimivat luonnonkauniina yksityiskohtana!

Poimi talteen suklaisen kuivakakun resepti

Katso kaikki tunnelmaan sopivat tuotteet