Kaikki aletuotteet

-50%

Kesäale on käynnissä!
lakanatuuletus 11.7.-11.8.

Tuotteita jopa -50%

lakanatuuletus 11.7.-11.8.

Tuotteita jopa -50%

Edellisiltä kesiltä tuttu lakanatuuletus on taas täällä! Saat nyt paljon vuodevaatteita, pyyhkeitä ja toilettilaukkuja jopa 50 % alennuksella. Etu on voimassa 11.8. saakka verkkokaupassa ja Pentik-myymälöissä​​​​​​​.

Ostoksille

uutta valikoimassa

Kestävää kesätunnelmaa

Uutuudet

kesäetu 3.6.-31.8.

Tuotteita jopa -50%

Ostoksille

Kaamean kaunis Kaamoskivi

Ostoksille

uutuus: tuntu

Luonnon inspiroima. Pohjoisten ihmisten valmistama.

Lue lisää
suunnittelija tuuli saarelainen
”Tuntu-keramiikkasarjan suunnittelun lähtökohtana oli kauneuden lisäksi monikäyttöisyys ja se, että tuote tuntuisi hyvältä kädessä.  Upeiden lasitevärien avulla onnistuimme tuomaan astioihin pohjoisen luonnon värikirjon.”
työlään tuntuinen?
Tuntu-astioiden valmistus kestää yhteensä 15 vuorokautta muovauksesta polttoon. Valmistusprosessin aikana tuote käy keskimäärin 12 keramiikkaosaajan käsissä. Tuntu-sarjan erityisyys piilee itse sekoittamissamme eläväisissä lasitteissa ja tuotteiden kiinnostavat värit ja valumat saadaan aikaan lasittamalla tuotteet kaksi kertaa yhden sijasta.
tuntuu toimivalta
Tuntu-sarjan herkullisilla väreillä voit piristää olemassa olevaa astiastoa tai kerätä kokonaisen, tuntuvan astiasarjan. Käytännöllisen muotoilun vuoksi tuotteita voi myös käyttää kestävään arjen säilytykseen. Osa lautasista sopii kansiksi kulhojen päälle, astiat menevät hyvin sisäkkäin ja niitä voi kätevästi pinota.

Meistä tuntuu siltä, että halutaan tehdä keramiikkaa Suomessa.

Keramiikkaosaamista sukupolvelta toiselle. Jo vuodesta 1971.

Pienessä Posion kunnassa, napapiirin tuntumassa, on jo puoli vuosisataa sijainnut Pentikin koti. Täällä maailman pohjoisimmassa keramiikkatehtaassa, savesta saadaan aikaan jotakin ainutlaatuista - rakkaudella tehty, suomalainen tuote.
Liity Pentik Klubiin ja tilaa uutiskirjeemme

Liittymisetuna -10%

ensimmäisestä normaalihintaisesta ostoksestasi.

vastuullisuus pentikillä

Kestävää kauneutta koteihin

Lue lisää vastuullisuustyöstämme

#PENTIK

Käytä Instagramissa tunnistetta #pentik, niin postauksesi voi näkyä täällä.