Pentik Oy:n ilmoituskanava

Pentik Oy:n ilmoituskanava on tarkoitettu epäiltyjen väärinkäytösten ilmoittamiseen. Ilmoituskanavan kautta Pentik Oy:n työntekijät, yhteistyökumppanit, asiakkaat ja muut sidosryhmät voivat ilmoittaa havaitsemistaan epäkohdista, jotka eivät ole yhtiömme toimintaperiaatteiden mukaisia.

Pentik Oy on sitoutunut toimimaan vastuullisesti, läpinäkyvästi ja eettisiä periaatteita noudattaen. Seurataksemme eettisten toimintatapojemme toteutumista, käytössämme on Pentikin ilmoituskanava (ns. whistleblowing-palvelu). Ilmoituskanavan kautta voi ilmoittaa epäilemästään mahdollisesta väärinkäytöksestä tai epäkohdasta, joka ei ole Pentik Oy:n hyvän liiketavan ja eettisten periaatteiden mukaista. Meille on erittäin tärkeää, että saamme mahdollisuuden puuttua kaikkiin epäasiallisuuksiin ja väärinkäytöksiin ja kehittää toimintaamme.

Kaikki ilmoituskanavan kautta tehdyt ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja ilmoituksen voi jättää myös anonyymisti.

Miten teen ilmoituksen?

Ilmoituksen tekeminen tapahtuu helposti ja turvallisesti ilmoituskanavan lomakkeella.

Pentik Oy:n ilmoituskanava

Ilmoituksen pääset jättämään kohdasta "Jätä ilmoitus". Jätettyäsi ilmoituksen, saat koodin, jolla pääset seuraamaan ilmoituksen käsittelyä.

Miten ilmoitus käsitellään?

Ilmoituksen käsittelyn vaiheet ovat seuraavat:

1. Ilmoituksen vastaanotto. Ilmoittaja saa tiedon viestin vastaanottamisesta.
2. Ilmoituksen selvitys ja tutkinta.
3. Päätös korjaavista toimenpiteistä ja toimeenpano.
4. Raportointi ilmoittajalle järjestelmän kautta.