Ostoskori 
Pentik x Dermosil: Yhteistyö puhtaamman maailman puolesta

Pentik x Dermosil: Yhteistyö puhtaamman maailman puolesta

Pullo Posiolta, saippua Korsnäsistä

Kahden suomalaisen perheyrityksen intohimosta syntyi yhteistyö vastuullisen saippuan ja kestävän muotoilun puolesta.

Kaikki lähti liikkeelle eräänä kauniina syyspäivänä toimitusjohtajamme Riikan vieraillessa Dermolisin tehtaalla Korsnäsissä. Pentikillä ja Dermosililla on paljon yhteistä: olemme molemmat suomalaisia perheyrityksiä, pääkonttorimme sijaitsevat pienillä ja pippurisilla paikkakunnilla keskellä ainutlaatuista luontoa, rakastamme kauneutta ja asiakkaamme arvostavat laatua. Tältä pohjalta syntyi idea tehdä jotain yhdessä. Isona otsikkona sai toimia sana ”vastuullisuus”.

 

Dermosilin vastavierailulla Posiolla oltiin jo mallikappaleiden äärellä ja yritykset hioivat yksityiskohtia muotoilija Tuuli Saarelaisen ja taiteilija Anu Pentikin kanssa. Pentikin historian ensimmäinen keraaminen saippuapullo ja kahden suomalaisen yrityksen yhteistyö vastuullisen saippuan ja kestävän muotoilun puolesta oli syntynyt. Dermosil kehitti ja valmisti yhteistyön henkeen sopivat saippuat: toinen keittiöön ja toinen kylpyhuoneeseen. Laadukas saippua pesee puhtaaksi käsiä kuivattamatta ja mieto tuoksu kruunaa kokemuksen. 

 

Keraaminen saippuapullo Posiolta kertoo henkeäsalpaavaa tarinaa pohjoisen kauneudesta. Uudelleen täytettävä pullo kestää aikaa, käyttöä ja täyttökertoja. Pehmeästi puhdistava saippua Korsnäsistä uhkuu pohjalaista periksiantamattomuutta ja lempeää raikkautta. Täyttöpussissa tuleva saippua antaa keraamiselle pullolle pitkän elinkaaren, säästäen samalla huomattavan määrän muovia. Sekä keraamiselle saippuapullolle että Dermosilin saippuoille on myönnetty Design From Finland ja Avainlippu -merkit tunnuksena kotimaisesta suunnittelusta sekä valmistuksesta. Saippua on vegaaninen
. 


Monipuoliset maksutavat

Voit maksaa tilauksesi verkkopankissa, luottokortilla, MobilePayllä tai laskulla/erämaksulla.

Edullinen ja nopea toimitus

Toimitus joko Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen tai suoraan kotiin.

30

Helppo palautus

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus.

Liity Pentik Klubiin

Klubilaisille ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 75 € ostoksille ja paljon muita etuja.
Liity Pentik Klubiin!