Pentik on mukana Kevätmessujen Trendikodissa

Pentik on mukana Kevätmessujen Trendikodissa

    
Pentik on mukana Kevätmessuilla 30.3.-2.4. Malla Tapion suunnittelemassa Trendikodissa. Kevätmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ja ne ovat Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus. Tervetuloa inspiroitumaan!
Messut ovat avoinna to-la 10-18 ja su 10-17.
Tapahtuman omat sivut

   

  
Trendikodista inspiraatiota oman kodin sisustukseen

Trendikoti nähdään osana messujen Sisusta-tapahtumaa. Trendikodissa esitellään kokemuksellinen ja inspiroiva kaupunkikoti, jossa pääsee tutustumaan useiden yritysten uusiin tuotteisiin ja trendeihin. Trendikoti-konseptin suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio Sisustamalla Interior Design Oy:sta. 
Trendikoti esittelee neljä ajankohtaista sisustustrendiä ja näyttää esimerkein, miten trendit kääntyvät ideoiksi ja inspiraatioksi oman kodin sisustukseen. Kodista voi poimia ideoita matalalla kynnyksellä ja trenditeemoista nostetaan esiin kaikkia perheenjäseniä puhuttelevia asioita. Esillä on myös runsaasti uutuustuotteita ja arkea kohottavaa luksusta sekä uutta teknologiaa.

Trend Stories - osa 3
KOTOISA HYVINVOINTI

Lue artikkeli

    

   

Trendeissä korostuvat turvallisuus, hyvinvointi, vastuullisuus ja arjen sujuvuus

Rohkeana värienkäyttäjänä tunnettu suunnittelija lupaa, että Trendikodissa nähdään runsas väripaletti. Mukana on skandinaavista vaaleaa, värikästä retroa, vaaleanvihreää ja seinäpintoja punaisen eri sävyissä. Trendikodissa nähtävät neljä trendiä on nimetty niiden taustalla vaikuttavien megatrendien ja arvojen mukaan.

Uuden ajan nostalgia on mummolasta tai lapsuuden kodista 80–90-luvun koristeellisia yksityiskohtia poimiva trendi, jossa uusi aika näkyy aikakausien tyylien, värien ja kuosien rohkeassa yhdistelyssä.

Retrosti skandi -trendissä puhdaslinjaisuus ja selkeä vaaleus saavat rinnalleen tummempia sävyjä. Pieni ripaus putkirunkoisia kalusteita tai vintage-valaisin tuo retrohenkeä olematta liian alleviivaavia.

Arjen luksus -trendi tuo esiin muutoksia, joita pandemian jälkeinen elämä on tuonut. Monelle se tarkoittaa pysyvää kompaktia työtilaa kotona. Tilat muuntautuvat moneksi arjen keskellä, makuuhuoneisiin luodaan hotellimaisuutta ja kylpyhuoneisiin kotispa-tunnelmaa.

Kotoisa hyvinvointi nojautuu vastuullisuuteen, hiilineutraaliuteen ja uusiutuviin materiaaleihin. Kierrättäminen on tullut jäädäkseen, yhä useammat meistä saavat iloa kasveista ja viljelystä, persoonallisuus ja oma historia näkyvät kodissa.

 

Kaikki kevätmessuilla esillä olevat Pentikin tuotteet