Pentik Pöllön suosio yllätti - tuote myytiin loppuun ennätysajassa

Pentik Pöllön suosio yllätti - tuote myytiin loppuun ennätysajassa

Tiedote 29.4.2021

Ainutlaatuinen ja uniikki Pentik Pöllö -tuoteperhe pelmahti tänä aamuna verkkokauppaamme myyntiin ja valkoiset ja tummanharmaat pöllöt myytiin loppuun kolmen minuutin aikana. Olimme varautuneet jo ennakkoon keskustelua herättäneiden tuotteiden kysyntään ottamalla verkkokauppamme käsiohjaukseen. Ennakkovalmisteluista huolimatta suuri suosio pääsi kuitenkin yllättämään meidät ja valitettavasti verkkokauppamme järjestelmä ei aivan pysynyt tilausten perässä, kun kassalla oli samanaikaisesti useita eri henkilöitä. Tämän seurauksena pöllöä myytiin hieman enemmän kuin sitä oli saatavilla. Pahoittelemme tilannetta!

Tarkastamme nyt järjestelmästämme pöllöjen tilausjärjestyksen ja he, jotka ovat olleet verkkokaupassamme nopeimpia ostajia, tulevat saamaan valitsemansa pöllön itselleen. Näille henkilöille lähetetään toimitusvahvistus huomisen (pe 30.4.) aikana. Tulemme palauttamaan rahat niille henkilöille, jotka eivät valitettavasti ole 300. nopeimman pöllön tilaajan joukossa. Pyydämme anteeksi tästä aiheutuvaa mielipahaa sekä turhaa vaivaa. 

“Tämä oli meille aivan uudenlainen tapa toimia. Toimme tuotetoiveen ennätysajassa markkinoille. Idea sai somevaikuttaja Stella Harasekin ideasta siivet alleen ja Anu Pentikin käsissä tuotten prototyyppi valmistui yhdessä yössä. Harmillisesti numeroituja pöllöjä ei kuitenkaan riittänyt kaikille halukkaille. Tulemme poimimaan tästä projektista opit talteen toimintamme kehittämiseksi”, sanoo Pentikin toimitusjohtaja Riikka Wulff.

Aamun innoittamana mahdollinen uusi Pentik Pöllö suunnitteilla
Numeroituja valkoisia ja tummanharmaita pöllöjä ei ole tulossa enää lisää myyntiin. Koska pöllökysyntä oli suurta, ryhdyimme heti aamun aikana selvittämään, voisimmeko tuoda jonkin uuden pöllölajin tuotantoon. Mikäli tämä ajatus saa tuulta siipiensä alle ja päätyy tuotantoon asti, haluamme tarjota kyseisen tuotteen ennakko-ostomahdollisuutta heille, jotka jäivät tänään verkkokauppamme ruuhkan takia ilman pöllöjä. Tulemme olemaan kyseisiin henkilöihin yhteydessä, mikäli uusi pöllö tulee saataville.

Lisätiedot:
Verkkokaupan asiakaspalvelu puh. 016 3722 272 / info@pentik.com 
Palvelemme arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 10-17.