Pentik mukana Naantalin asuntomessuilla

Pentik mukana Naantalin asuntomessuilla

Tiedote 5.7.2022

Suomalainen sisustamisen designtalo Pentik osallistuu 15.7. alkaviin Naantalin Asuntomessuihin. Pentikin tuotteilla on sisustettu kaksi kohdetta, Lounatuulen talot 30 A ja 31 D. Messutalojen sisustuksessa pääosassa ovat tämän syksyn Artisokka-uutuuskuosi, mustavalkoiset Tokka-, Jäkälä- ja Vilja-tekstiilit, Arkki- ja Kajo-keramiikkasarjat sekä alkusyksystä myyntiin tuleva Spa-mallisto. Toisen talon lastenhuoneessa seikkailee leikkisä Pingviini yhdessä suomalaisten metsäneläinten kanssa. Messuilla nähdään myös vintage-aarteita aiemmista keramiikkamallistoista sekä taiteilija Anu Pentikin uniikkeja töitä.

Rakennusliike Oy Spinkkilä on rakentanut kohteet 30 A ja 31 D jylhien kallioiden päälle. Nämä Lounatuuleen tehdyt Hyvän Elämän Talot ovat täysin uusi talomallisto, jossa korostuu ekologiset arvot.

– Meillä Pentikillä pohjoisen luonto ja vastuullisuus ovat vahvasti läsnä kaikessa tekemisessämme. Haluamme esitellä kestävää kauneutta messukävijöille ja Lounatuulen uutuustalot ovatkin meille luonteva kumppani. Ekologisia ratkaisuja hyödyntävät uutuustalot on sisustettu aikaa kestävillä ratkaisuilla yhdistellen syksysesongin herkullisia uutuuksia ja perusvalikoiman ajattomia klassikoita, kertoo Pentikin markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Lampinen.

Pentik-uutuustuotteet Naantalin asuntomessuilla

ARTISOKKA – KUKKAISVOIMAA KATTAUKSEEN 
Design: Lasse Kovanen  

Artisokka uhkuu luonnon intensiteettiä ja voimaa ja vangitsee katseen tilassa kuin tilassa. Kuosi löytyy kahdessa erottuvassa sävyssä – violettina ja keltaisena. Artisokka-kuosi on helppo yhdistää Pentikin ajattomiin, jo aiemmin myyntiin tulleisiin Kivi- ja Kajo-keramiikkasarjoihin. 

TOKKA – UUSI TULKINTA RAKASTETUSTA POROAIHEESTA 
Design: Minna Niskakangas  

Mustavalkoisen Tokka-malliston porot kaunistavat modernia kotia. Mallisto edustaa skandinaavista minimalismia ja se sopii täydellisesti yhteen Tundra- ja Jäkälä-mallistojen kanssa, jotka ovat myös saaneet innoituksen pohjoisesta luonnosta. Mallisto sisältää kodintekstiilejä ja keramiikkatuotteita.

TUNDRA SPA – KIIRETTÖMIIN HETKIIN  
Design: Minna Niskakangas  

Pohjoisen karusta kasvillisuudesta inspiraation saanut Tundra-sarja täydentyy elokuussa monipuolisella Spa-kokoelmalla. Mallistossa on Tundra-kuosista tehtyjä sekä yksivärisiä tuotteita saunaan ja kylpyhuoneeseen. Materiaaleissa löytyy rouheita ja pehmeitä pintoja kuten vohvelikangasta. Värimaailma on graafinen ja rauhallinen: tummanharmaata, valkoista ja beigeä. Pohjoisen luksusta ovat myös uudet luonnonmukaiset saippuat ja raikkaat huonetuoksut. 

Kuvia messukohteesta:
Pentik Materiaalipankki 
Käyttäjätunnus: Julkinen / Salasana: Pentik17

Syysesite:
Pentikin syksyn uutuuksiin voit tutustua täällä

Lisätiedot:  
Minna Lampinen, markkinointi- ja viestintäjohtaja  
puh. 040 586 8262 
s-posti: lehdisto@pentik.com 

Pentik on tarina tahdosta ja taidosta, ehtymättömästä elämänjanosta ja taiteen palosta. Perheyritys on kaunistanut suomalaisten koteja ja valloittanut sydämiä jo puolen vuosisadan ajan. Pentikin tarina alkoi vuonna 1971 Posiolta, jossa sijaitsee edelleen yrityksen keramiikkatehdas ja kynttiläpaja. Tänä päivänä Pentik on monipuolinen sisustamisen designtalo, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 26 miljoonaa euroa. Omia myymälöitä on verkkokauppa mukaan lukien 47 ja Pentik työllistää lähes 250 henkilöä Suomessa. Posio ja Pentik-mäki saivat vuonna 2020 vastuullisen matkailun Sustainable Travel Finland -tunnustuksen.