Paketointi-ideat

Paketointi-ideat

Joulu on hyvän mielen ja kiittämisen juhla. Pienikin paketti voi tuottaa ison ilon. Etenkin kun se on ajatuksella ja kauniisti paketoitu. Pohjoisen lahjat — valmiiksi mietitty, huolella valmistettu, taidolla paketoitu, suurella sydämellä annettu.
Katso vinkkimme kauniisiin joulupaketteihin:

Pyyhkeitä tarvitaan aina. Kääri käsipyyhkeet keittiöpyyhkeeseen ja solmi paketti kiinni. Pujota vielä kuusenoksa solmun alle ja voilà!

Kiedo joulu- ja tai talviglögi kaitaliinaan ja solmi ympärille juuttinaru. Pujota vielä kanervanoksa tai puolukanvarpu narun alle, ja kaunis lahjapaketti on valmis!

Muistikirja on helppo ja mukava paketoida. Perinteisestä lahjasta tulee näyttävä, kun solmit lahjanarun moninkertaiselle rusetille ja viimeistelet paketin kanervanoksalla.

Kynttilä on täydellinen pieni ja käytännöllinen lahja esimerkiksi pikkujouluihin. Solmi kaksi kynttilää yhteen kauniilla narulla ja ilahduta työkaveria!

Suomessa valmistettu herkkulahja sopii vaativampaankin makuun. Yhdistä Vaniljafudge- ja Lakkamarmeladipaketit narulla ja viimeistele luonnosta poimitulla oksalla tai varvulla. Tämä lahja sopii herkkusuille. Eli hieman jokaiselle, eikö vain?