Lupa nauttia

Lupa nauttia

Mikäpä sopisi paremmin huolettomiin kesäpäiviin kuin viihtyisä piknik luonnon helmassa! Ulkona rentoutuminen pienten herkkujen äärellä on yksi kesän suosikkipuuhista. Kata kaunis piknik rauhaisaan paikkaan, anna alkukesän auringon lämmittää ja ihaile kesän väriloistoa ympärillä.

Piknik kuuluu kesään

Kesän tullen ulkotiloista tulee toinen olohuone. Vaikka kotona ei olisi omaa parveketta tai pihaa, ympäriltä löytyy taatusti vehreitä maisemia kesäiselle piknikille. Pakkaa piknik-eväät mukaan kätevään koriin ja nappaa viltti sekä tyyny kainaloon. Rentoudu hyvän kirjan äärellä tai kokoonnu pienen porukan kesken nauttimaan kesäherkuista. Elämän pienet ilot ovat niitä parhaita! 

 
Kätevällä Mette-lokerokorilla mukit ja eväät on helppo kantaa ulos. 

Rennon etätyöpäivän resepti 

Kesällä mieli kaipaa raittiiseen ulkoilmaan. Etätyön tekijöillä työt hoituvat paikasta riippumatta - mikset siis pystyttäisi rentoa etätyöpistettä parvekkeen pöydän ääreen tai pihalle piknikpeiton päälle. Ihanan inspiroivassa ympäristössä työt sujuvat kuin tanssi vain! Ja vaikka työt hoituisivat sisätiloissa, voi lounas- tai kahvitauosta nauttia ulkoilmassa. Kata kevyet lounasherkut ulos piknik-viltin päälle ja lataa aurinkoenergiaa loppupäiväksi. Kahvi, tee tai vaikkapa lounaskeitto pysyy kuumana ja kulkee mukana kätevästi termospullossa.

Piknik-viltti on ommeltu puuvillaisesta Metsämarja-kankaasta sekä kosteutta hylkivästä akryylipinnoitetusta Metsämarja-kankaasta. Katso ompeluohje täältä!

Ompele piknik-alusta

Kesän käytännöllisin piknik-alusta on ommeltu puuvillaisesta sekä akryylipinnoitetusta kankaasta. Kun viltin pohjaan käyttää vahakangasta, se hylkii vettä ja pysyy kuivana. Tämän piknik-viltin päällä kelpaa köllötellä ja nauttia aurinkoisesta kesätunnelmasta. Katso piknik-alustan ompeluohje täältä.