Luonnonkaunis Kajo

Luonnonkaunis Kajo

Kajo syntyi poikkeusaikana Anu Pentikin pohtiessa mitä ihmiset juuri tässä hetkessä tarvitsevat. Syntyi astiasarja täynnä hellyyttä ja lämpöä – astioita, joita tekee mieli katsella ja koskettaa. ​Kajon muotokieli ja värimaailma huokuu rouheaa maanläheistä kauneutta. Tutustu ja ihastu tähän luonnonkauniiseen uutuuskokoelmaan. 

Tätä sarjaa suunnitellessa, luonto oli Anulle poikkeuksellisen voimakas inspiraation lähde. Pehmeät, pyöreät, luonnolliset muodot ja samettisen pehmeä mattapinta tuntuvat hyvältä kädessä. Anu sanookin että hän näkee Kajo-sarjan jokaisessa osassa palan luontoa kotiin tuotuna.​

Sarjan pääväri on luunvalkoinen, jossa on häivähdys ruskeaa. Sarjan jokainen astia on viimeistelty käsin, ja siksi jokainen Kajo-sarjan muki, kulho ja lautanen on ainutlaatuinen. Astiat kutsuvat koskettamaan ja tuntuvat hyvältä kädessä. 

Yhdistelyn kauneutta

Vähäeleisen kaunis Kajo on upea itsekseenkin, mutta se sopii myös erinomaisesti yhdisteltäväksi maanläheisiin sävyihin ja luonnonmateriaaleihin. Minna Niskakankaan suunnittelema uusi Vilja-kuosi lämpimän okranruskeassa sävyssä istuu upeasti Kajon seuraksi. Tämä luonnonkaunis pari on kuin tehty tunnelmallisen alkusyksyn kattauksiin. Puiset tarjoilualuset ja -välineet lisäävät luontaisen lämmintä tunnelmaa. Kata pöytään sadonkorjuun ajan ihanimpia herkkuja, kuten sieni- tai omenapiirakkaa, ja nauti yksinkertaisesta, luonnollisen kauniista tunnelmasta.


Tutustu kauniin graafiseen Vilja-kokoelmaan ja puisiin Oras-tarjoiluastioihin.


Kajo-kokoelma