Kotimaista ja kestävää kauneutta

Kotimaista ja kestävää kauneutta

Upean pohjoisen luonnon keskellä syntyy kestävää kauneutta. Valmistamme kaikki keramiikka-astiamme omassa, maailman pohjoisimmassa keramiikkatehtaassamme Napapiirin tuntumassa Posiolla. Tie ideasta valmiiksi tuotteeksi kulkee useiden käsiparien ja vuosikymmenten aikana hioutuneiden työvaiheiden kautta. Kotimaiset keramiikka-astiat ovat elämänkumppaneita, joista haluaa pitää kiinni ja ottaa osaksi arkea ja juhlaa. Jokaisen keramiikkaesineemme pohjaan taltioimme sen alkuperästä kertovan leiman: Made in Posio, Finland.

Kata kauniisti arjessa ja juhlassa

Laadukkaat, käytettäviksi ja kauniiksi muotoillut astiat tuovat iloa ja tyyliä jokaiseen päivään. Aina aamiaisista arki-illallisiin, kahvihetkiin tai juhlakattauksiin, lempiastiasi kulkevat kaikissa hetkissä mukana. Monikäyttöiset, ajattomat ja omaan tyyliisi sopivat keramiikka-astiat taipuvat moneen. Kun arjen ruokailuhetkissä useimmiten pelkkä lautanen tai kulho riittää, juhlavampi ilme loihditaan lisäämällä kattaukseen esimerkiksi tekstiiliservietit, katelautanen sekä leipälautanen. Värikkäät ja kuviolliset kattaustekstiilit tuovat oman lisänsä tunnelmaan. Yksivärinen astiasto saa helposti uudenlaista ilmettä, kun siihen yhdistää samaan värimaailmaan sopivia astioita. Valinnanvapaus on sinulla! 

Inspiroidu, yhdistele ja ihastu!

Astioiden valinnassa kannattaa miettiä käytännöllisyyttä, yhdisteltävyyttä ja monikäyttöisyyttä. Näin keittiöstä saa karsittua kaiken ylimääräisen pois. Kaikkia keramiikka-astioitamme voi huoletta käyttää uunissa, joten esimerkiksi kulhot ja tarjoilukulhot toimivat hyvin myös uuniruokien valmistamiseen ja kauniit kulhot voi myös asettaa saman tien uunista tarjolle. Erilaisten muotojen käyttäminen antaa ilmettä kattaukselle, yhdistele siis vapaasti eri astiasarjoja keskenään sekä pyöreämpiä muotoja kulmikkaisiin.

Tutustu Arkki-kulhoon ja Valkea-kulhoon.

Vinkki! Astioita voi käyttää kekseliäästi myös muuhun kuin kattaukseen - pienet vadit, kupit tai kulhot sopivat erinomaisesti vaikkapa eteisessä avainten ja muiden pienten esineiden laskupaikaksi tai kylpyhuoneessa pumpulipallojen tai korujen säilytykseen.

Rakastetut klassikot

Kallio ja Kivi ovat klassikkosarjojamme, joiden muotokielen hurmaava epätäsmällisyys viestii siitä, että valmistusprosessi vaatii ihmisen käsiä ja huomiota. Siksi astioita tekee niin kovasti mieli koskettaa.

Kallio ihastuttaa eläväisellä pinnallaan ja pehmeän pyöreillä muodoillaan. Sarjan kolmella eri värillä, puhtaalla valkoisella, hennolla vaaleanpunaisella ja hienostuneella harmaalla, on helppo leikitellä ja osia on helppo yhdistellä niin keskenään kuin myös muidenkin astiasarjojen kanssa. 

Samanlaisen muotokielensä ansiosta rustiikkinen Kivi yhdistyy myös upeasti Kallio-astioihin. Kallion hempeän värimaailman rinnalla Kivi on upea katseenvangitsija. Kivi-sarja tuo tummuudessaan jämäkkyyttä ja vähäeleisyyttä kattaukseen. Astioiden tumma lasite ja hento kuviointi maalataan jokaiseen astiaan käsin. 

Varma lahjavalinta

Laadukkaat keramiikka-astiat ovat aina varma lahjaidea vaikkapa uuteen kotiin muuttavalle tai häälahjaksi yhteiseen kotiin. Yksittäinen kaunis keramiikkatuote, kuten muki tai kulho, sopii mainiosti myös pieniin paketteihin. Valikoimastamme löytyy myös näyttävä astiasetti, johon kuuluu kaksi mukia, kaksi kulhoa ja kaksi lautasta. Verkkokaupassamme saatavilla on Kallio-astiapakkaus jokaisessa värissä sekä Kivi- ja Kajo-astiapakkaus. Myymälöissämme voit koota pakkauksen useammasta astiasarjasta. Setti toimii kätevänä aloituspakkauksena keramiikkasarjan keräilylle, eli lahjaa on helppo myös täydentää tulevina vuosina.

Tutustu astiasetteihin

Katso kaikki kotimaiset keramiikkatuotteemme