Leikkisä Pingviini

Leikkisä Pingviini

Lastenmallistostamme löytyy runsaasti hurmaavia tuotteita elämän eri hetkiin ja eri ikäisille lapsille. Vanhojen suosikkisarjojemme seuraan liittyy tänä syksynä uusi sympaattinen hahmo, Pingviini. Tervetuloa Pingviinien matkaan! 

Pingviini tuo jokaiseen päivään lisää hauskuutta

Minna Niskakankaan suunnitteleman Pingviini-malliston graafinen tyyli ja hillitty värimaailma viehättää ikään katsomatta ja sopii täydellisesti minimalistisempaankin lastenhuoneeseen. Pingviinit seikkailevat mukeissa ja lautasissa, jotka on tehty maailman pohjoisimmassa keramiikkatehtaassamme Posiolla. Kokoelmasta löytyy myös jokaista päivää ilahduttavia tekstiilejä, kuten hauska huppupyyhe ja laadukkaat vuodevaatteet pienemmille ja isommille lapsille. Herttaisesta Pingviini-neulelelusta tulee varmasti monen pienokaisen uusi ystävä!

Tule mukaan Pingviinien seikkailuihin!

Nämä suloiset Pingviinit rakastavat leikkimistä ja hauskanpitoa – ihan niin kuin lapsetkin! Ne ovat aina valmiina uusiin seikkailuihin ja kutsuvat mukaan riemukkaisiin hetkiin. Pingviinien tarmoa hehkuva olemus saa hymyn huulille vauvasta vaariin.​ 

 

Pingviini-värityskuva

Pingviinit kutsuvat kaikki lapset ja lapsenmieliset mukaan riemukkaalle matkalle! Avaa ja tulosta hauska värityskuva alta ja luo oma seikkailusi Pingviinien kanssa.

Tulosta Pingviini-värityskuvaKaikki Pingviini-tuotteet