Artisokka - Kukkaisvoimaa

Artisokka - Kukkaisvoimaa

Artisokka

Design: Lasse Kovanen
Kun Artisokan kukka kerätään syötäväksi, se on pieni ja vihreä. Mutta jos artisokan annetaan kukkia, sen nuppu puhkeaa upeaan violettiin loistoon. Muotoilija Lasse Kovanen inspiroitui karun nupun ja näyttävän kukan välisestä kontrastista, ja suunnitteli näyttävän Artisokka-kuosin kahdessa erottuvassa sävyssä – violettina ja keltaisena, jotka molemmat ovat meille tuttuja pohjoisesta luonnosta. Artisokka uhkuu luonnon intensiteettiä ja voimaa ja vangitsee katseen tilassa kuin tilassa. 


Violetti Artisokka on täynnä raikkaan täyteläistä tunnelmaa

Herkullisen runsas Artisokka-kuosi saa kodin uuteen kukoistukseen kahdessa värissä. Artisokan syvä violetti väri sähköistää syksyn tunnelman ja tuo kaikkiin tiloihin upeaa värin voimaa. Iloisen keltainen Artisokka on täynnä syksyn kypsän rauhallista, lämpimän värikylläistä tunnelmaa. Suurikuvioinen kuosi on upea ja näyttävä erityisesti isoina pintoina, kuten verhoina, tai yksittäisenä sisustuksen piristäjänä esimerkiksi tyynynpäällisessä. Kattauksiin se tuo runsaan näyttävää ilmettä.


Keltainen artisokka hehkuu upeissa syksyyn sointuvissa sävyissä 

Lasse Kovanen halusi kuosiin reippaan rouheaa ja modernia ilmettä, ja maalasi sen remonttipensselillä ja akryyliväreillä yksinkertaisen selkein vedoin. Kukkien keskusta saa eläväistä ja luonnollista ilmettä niihin pirskotellusta maalista. 

Taianomaisiin syyskattauksiin

Artisokka huokuu sadonkorjuuajan herkullista tunnelmaa ja sopii täydellisesti syksyisten kattauksien pohjaksi. Sen voimakkaat, luonnonkauniit värit hehkuvat kilpaa syksyisen luonnon väriloiston kanssa. Kattauksissa tämä kukoistava kuosi näyttää upealta esimerkiksi tummansävyisten, alkuvoimaisten Kivi ja Graniitti -astioiden kanssa. Siihen yhdistyy upeasti myös rouhean kaunis Kajo. Viimeistele syyskattaus lisäämällä pöytään ihastuttava syyskimppu tai luonnonoksa näyttävässä maljakossa ja kynttilänvaloa koristeellisten, kotimaisten kynttilöiden tai kynttilälyhdyn muodossa. Artisokan molemmat sävyt istuvat täydellisesti syyskattauksiin ja syksyn hämärtyviin iltoihin


Kaikki Artisokka-tuotteet