Pentik Koirat

Design: Anu Pentik

Taitelija Anu Pentikin ehtymätön mielikuvitus ja taitavat kädet ovat muovanneet iloksemme joukon ainutlaatuisia keraamisia koiria. Jokainen Pentik Koira –keramiikkaveistos on käsin tehty, uniikki ja oma yksilöllinen persoonansa. Napapiirin tuntumassa Posion keramiikkatehtaallamme valmistettu ihastuttava koirapesue on saatavilla Pentikin myymälöistä. Verkkokaupasta on saatavilla pienempikokoisia Ylioppilaskoiria.

Ajatus eläinkokoelmasta oli muhinut Anun mielessä jo pitkään. Hän halusi luoda uuden Pentik Studio –kokoelman keramiikkaelämistä, jotka toisivat iloa ihmisten koteihin ja elämään. Mutta vielä piti valita se eläin.

Anu kävi mielessään läpi kaikkia niitä karvaisia, siivekkäitä ja sarvekkaita upeita eläimiä, joita hänen ja Pentikin kotoseudulla Posiolla asustelee. Lopulta Anu päätyi koiriin, innostuneena siitä läheisestä ja usein syvällisestäkin suhteesta, joka koiran ja ihmisen välillä vallitsee.

Anu sai keramiikkatehtaalle avukseen kaksi taitavaa opiskelijaa Posion lukiosta, Mariia Vaskinan ja Arsenii Chuvaevin. Yhteistyön tuloksena syntyneet ainutlaatuiset ja rakastettavat koirat kuuluvat Pentik Studio –keramiikkakokoelmaan, jonka kaikki tuotteet valmistetaan pieninä sarjoina ja koristellaan käsityönä.

Jokainen käsintehty Pentik Koira –keramiikkaveistos on oma persoonansa yksilöllisine kasvonpiirteineen, ja onpa osalla omat asusteetkin! Toivomme että nämä keraamiset koirat löytävät tiensä rakastaviin perheisiin tuoden niihin lisää lämpöä ja riemua juuri niin kuin koirilla on tapana. Ikuisuuskysymykseksi silti jäänee, alkaako koira muistuttaa omistajaansa vai omistaja koiraansa!

Ylioppilaskoirat juhlistavat valmistuvia!

Tutustu ja osta

Löydä oma hurmaava koirasi!

Löydä lähin Pentik-myymäläsi