Me Pentik Oy:ssä (”Pentik”) rakastamme nähdä kuvia tuotteistamme teidän käytössänne sosiaalisessa mediassa. Siksi saatamme pyytää lupaa tällaisten kuviesi (”Kuva(t)”) käyttämiseen omissa kanavissamme. Saatuamme luvan voimme julkaista Kuvia verkkosivustollamme tai muissa kanavissamme, kuten esim. Pentikin uutiskirjeissä, Instagramissa, Facebookissa, myymälöissä, esitteissä tai muussa mainonnassa.

Vastaamalla Instagramissa Kuvaasi liittämäämme pyyntöön kommentilla #yespentik, hyväksyt seuraavat ehdot (”Ehdot”), joihin on linkki pyyntömme yhteydessä:

Annat Pentikille rajoittamattoman luvan käyttää Kuviasi Pentikin toiminnassa, mukaan lukien oikeus kopioida, muokata ja luovuttaa Kuvia eteenpäin ilman korvaus- tai muita velvoitteita sinulle, vaikka Kuvista voidaan mahdollisesti tunnistaa sinut tai muita henkilöitä.  Pentikillä ei ole velvollisuutta Kuvia käyttäessään informoida nimeäsi tai antamaasi Kuvien käyttölupaa.

Vakuutat ja vastaat Pentikiin nähden (mukaan lukien kolmansien vaatimukset) siitä, että Kuvat eivät riko kolmansien oikeuksia ja sinulla on tarvittavat luvat ja oikeudet kolmansilta, kuten Kuvien mahdollisilta muilta valokuvaajilta ja Kuvissa esiintyviltä henkilöiltä. Vakuutat lisäksi olevasi yksityishenkilö etkä elinkeinonharjoittaja ja olet vähintään 18-vuotias tai sinulla on vanhempiesi suostumus näiden Ehtojen hyväksyntään.

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja mahdolliset riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Voit aina ottaa yhteyttä Pentikiin kysymyksillä palveluistamme tai tietosuojasta; info@pentik.com.