Uusi Pentik Pöllö -parvi laskeutuu Tampereelle

Uusi Pentik Pöllö -parvi laskeutuu Tampereelle

Uusi Pentik Pöllö -parvi laskeutuu Tampereelle 23.11. klo 10

Pentikin Pöllö-kynttilälyhty lennähti koteihimme ensimmäisen kerran 1970-luvulla. Keväällä 2021 erikoiserä pöllöjä pelmahti sosiaalisessa mediassa heränneen kiinnostuksen myötä toiveuusintana takaisin myyntiin ja pöllöt löysivät uudet kotinsa ennätysajassa. Nyt maailman pohjoisimmalta keramiikkatehtaalta Posiolta on saapumassa sadan kappaleen erä uusia yksilöllisiä ja värikkäitä pöllöjä Tampereelle Hämeenkadun Pentik-myymälän avauksen kunniaksi. Ennennäkemätön pöllöpoikue on täynnä persoonallisia ja riemukkaan värisiä yksilöitä. Uudet keraamiset Pöllö-kynttilälyhdyt on koristeltu käsityönä Posiolla Pentik Studiossa Anu Pentikin ohjauksessa. Näin jokainen Pöllö on uniikki keräilyharvinaisuus.

Tämä sadan kappaleen erä pöllöjä on saatavilla vain ja ainoastaan Tampereen Hämeenkadun myymälästä niin kauan kuin tuotteita riittää. Pöllö-kynttilälyhdyt tulevat myyntiin myymälän avatessa ovensa keskiviikkona, 23.11. klo 10. Emme ota vastaan varauksia.

Suunnittelija: Alun perin Henrik Allert ja nyt Pentikin studiotiimi
Hinta: 125 €
Tampereen myymälän yhteystiedot: Hämeenkatu 22, puh. 040 349 6447 

Tervetuloa ostoksille!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Tampereen myymälään ja persoonalliseen pöllöparveen. Avajaistarjouksena Tampereen Hämeenkadun myymälässä kaikki normaalihintaiset tuotteet 20% alennuksella 23.-27.11. Edun voi hyödyntää myös Pöllön ostoon.

Tampereen myymälän yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.