Helmikuun Ystäväklubin etu: Vanilja-sarja -20 %

Ystäväklubilaisena saat helmikuun ajan 20 % alennuksen Vanilja-astiastosta, -servieteistä sekä -keittiöpyyhkeestä. Saadaksesi edun näytä klubikorttia ostoksia tehdessäsi. Klubietu on voimassa myös verkkokaupassa. Jos alennus ei näy kassalla – varmistathan, että olet kirjautunut sisään verkkokauppaan.
Tuotteita on rajoitettu erä ja valikoima vaihtelee myymälöittäin.

 

Liity Ystäväklubiin

Pentik Ystäväklubi on arjen kauneudesta ja juhlien tunnelmasta kiinnostuneiden oma klubi.

Liity Ystäväklubiin

 

Kuinka syntyi kaunis Kasvio-kuosi?

Kaikki alkoi vanhasta 50-luvun puisesta kasviprässistä. Kiehtovan prässin puristuksiin pääsi niin niityn kuin kaupankin kukkia, jotka aikansa kuivuttuaan skannattiin. Suunnittelija Liina Harju alkoi työstämään elementeistä kuosia tietokoneella, etsien kasvien mielenkiintoisia yksityiskohtia. Hänestä kuosin kaunein ja mielenkiintoisin elementti on läpikuultavat ja hauraat terälehdet. Kasvio mallisto sai 4 väritystä, joiden kirkkaita värejä pehmennettiin oljen ja harmaan sävyillä. Kasvion modernimmassa mustavalkoisessa versiossa kukat ovat suurempia ja lopputulos on upean graafinen. Vinkki! Valitse kauneimmat kuivatut kukat ja sommittele niistä seinälle persoonallinen taulu!

Tutustu Kasvio-mallistoon

Kallio muuttuu moneksi

 Haastoimme kolme innokasta ruoanlaittajaa kattamaan pöytänsä Kallion astioilla.

Minun Kallioni - Anu Pentik

Anu Pentik on intohimoinen taiteilija, joka on kehittänyt yrityksen taideteollista linjaa 45 vuotta. Hän unelmoi tulevaisuudesta; kaikesta uudesta mitä saa nähdä ja tuntea. Anu aikoo kokea lentoonlähdön aina uudestaan! Hän ei katsele taakseen vaan elää tässä ja nyt, aina odottaen jännityksellä mitä seuraavaksi tapahtuu. Anun pelkistetyssä kattauksessa on pohjoista fiilistä, jossa on leikitellään astiastojen väreillä ja muodoilla. Pöytään on kutsuttu taiteilijaystäviä Suomesta ja Koreasta nauttimaan herkullisia makuja puhtaasta luonnosta. Kattauksessa Anu käytti kaikkia Kallion värejä sekä samanrunkoista Kivi-keramiikkaa. Tarjolla on Kitkan muikkuja sekä sitruunakastikkeella ja itse kasvatetuilla yrteillä maustettua vihersalaattia. Soseutettu bataattikeitto saa väriä punajuuresta ja ihanan makunsa inkivääristä. Keiton kanssa nautitaan posiolaista lämmintä rieskaa aidon voinokareen kera.

Minun Kallioni - Seija Killström

Seija Killström on sisustussuunnittelija ja -toimittaja, joka luotsaa omaa suunnittelutoimistoaan Kodistamoa. Seija on kutsunut tyttärensä kummit kylään. Hänen mielestään kattauksen suunnittelu tulee aloittaa menusta, jossa suurena apuna on kirjojen selailu ja internet. Kun ruoat on mietitty valmiiksi valitaan astiat ja haamukattaus saatetaan tehdä jo edellisenä iltana. Juomat tarjotaan kaatimista, tässä kodissa myös lapset syövät oikeista astioista. Vanhempi tytär on pienestä pitäen ollut innostunut kattamaan pöytää. Hänen erikoisalaansa ovat serviettien taittelu sekä persoonallisten paikkakorttien askartelu. Seija kattoi pöytään harmaat Kallion astiat yhdistellen kattaukseen keittiönkaappien vanhempia aarteita. Menun rakentamisessa innosti syksyllä paljon esillä ollut uusi tuttavuus mustakaali. Pohjoisen tyttönä poro toimii aina, tällä kertaa keiton muodossa. Herkullinen juustokakku kruunaa aterian.

Minun Kallioni - Petra Mäkipää

Petra Mäkipää on Herneetkin rokkaa -blogin kauhanvarressa. Blogissa kokataan rennosti ja leivotaan makeasti. Nättiä pitää olla, mutta ei tarvitse pingottaa. Blogissa käydään myös ravintoloissa ja matkaillaan uusien seikkailujen perässä. Tiramisusta kaalipataan ja susheista parhaan burgerin metsästykseen! Petran kattaus on tehty aamiaisbrunssille kiitokseksi ystäville yökyläilystä. Petran persoonallinen ja värikäs kattaus syntyi yhdistelemällä vahvaa tekstiilikuosia sekä Kallio-astiaston kaikkia värejä keskenään. Tarjottavina on lämmin Lähi-idästä peräisin oleva Shakshuka - mausteinen tomaatti-kasvispannu kananmunilla, joka nautitaan tuoreen maalaisleivän kera. Myslin kanssa tarjotaan pehmeää vaniljajogurttia ja marjoja sekä kauden hedelmää persimonia. Pressopannulla keitetty vahva kahvi herättää uuteen päivään.

 

Odota...

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää