Yhdessä - Me olemme Pentik kirja

21,5x30 cm

 
Kaipaatko inspiraatiota ja reseptejä juhlien järjestämiseen? Yhdessä-kirja kertoo Pentik-perheen juhlista ja juhlaherkuista, Anu Pentikin ja Viivi Pentikäisen resepteistä, juhlajärjestelyistä ja yhteisistä hetkistä juhannuksesta jouluun. Samalla kirjan tekijät kertovat kirjan tarinoilla Pentik-perheen ihmisistä, sekä Anun ja Topin viidestäkymmenestä yhteisestä vuodesta pintaa syvemmältä. Kirjoittajat toivovat kirjan inspiroivan spontaaniin hauskanpitoon, rentoihin juhliin ja ennen kaikkea yhdessä vietettyihin hetkiin. Niihin hetkiin, jotka jaamme rakkaidemme kanssa – yhdessä.

Saatavuus: Tuote poistunut valikoimasta

Tuotenumero : 1KIR9990SY1

Ominaisuudet

 • 1,10 kg
 • 21,5x30 cm

  Näytä lisää

  Materiaali Pahvi, paperi
  Lisätieto -
  Hoito-ohje -
  EAN 9789529359684
  Väri -
  Koko 21,5x30 cm
  Paino 1,10 kg
  Sarja -

  Tuotteen saatavuus
  myymälöissä

  Etsi lähin myymälä sinun osoitteesi, postinumeron tai paikkakunnan mukaan.

   Tarkistathan ajantasaisen saatavuuden myymälästä

   Suunnittelija

   Anu Pentik

   Anu on Pentikin perustaja, intohimoinen taiteilija, joka on kehittänyt yrityksen taideteollista linjaa 45 vuotta. Hän unelmoi tulevaisuudesta; kaikesta uudesta mitä saa nähdä ja tuntea. Anu aikoo kokea lentoonlähdön aina uudestaan! Hän ei katsele taakseen vaan elää tässä ja nyt, aina odottaen jännityksellä mitä seuraavaksi tapahtuu.

   Odota...

   Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää