Lahjoja äidille

Pian on aika juhlistaa äitejä! Toukokuun toinen sunnuntai on omistettu äitien hemmottelulle. Valikoimastamme löytyy runsaasti laadukkaita ja kauniita tuotteita, jotka ilahduttavat taatusti jokaista äitiä. Olemme koonneet tälle sivulle ideoita äitienpäiväpaketteihin lahjavalintaa helpottamaan.

Kääri pakettiin kotimaista keramiikkaa tai kynttilöitä

Anna lahjaksi uusi lempimuki

Posiolla valmistetut laadukkaat keramiikkaesineet ilahduttavat varmasti jokaista lahjansaajaa. Kotimainen keramiikka kestää aikaa ja esimerkiksi lahjaksi saatu muki muistuttaa lahjan antajasta jokaisena tulevana kahvihetkenä!

Katso kaikki mukit ja kupit

Kaunista kynttilänvaloa kiireettömiin hetkiin

Pentikin keramiikkatehtaan yhteydessä Posiolla toimii myös kynttiläpaja, jossa valmistetaan käsin osa valikoimamme kynttilöistä. Kynttilä on käytännöllinen ja kaunis lahjaidea, joka luo lämmintä tunnelmaa kaikkiin elämän pieniin ja isompiin hetkiin.

Katso kaikki kynttilät

Pehmoinen paketti on aina mieluisa

Ylellistä hemmottelua kylpyhetkiin

Anna äidille oma pieni spa-hetki! Pehmoinen ja ylellinen pyyhe kruunaa kylpyhetket. Laadukkaat, luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut palasaippuat ja kosteusvoide ilahduttavat arjessa ja pienelle kosmetiikkalaukulle on aina käyttöä. Äiti, jos joku, on ansainnut pientä hemmottelua!

Katso kaikki kylpyhuonetekstiilit

Ihanat sisustustekstiilit tuovat iloa joka päivään

Voit antaa äitienpäiväkukat myös kukikkaan tekstiilin muodossa! Valikoimastamme löytyy runsaasti ihania kuoseja ja värejä, joista jokaiselle äidille löytyy varmasti se sopivin. Esimerkiksi kaunis tyynynpäällinen on mukava sisustuslahja.

Katso kaikki tyynynpäälliset

Anna kauneutta kotiin

Tyylikäs maljakko ilahduttaa aina

Kauniille maljakoille on aina tarvetta ja niitä on ihana vaihdella sesongin mukaan. Keväinen äitienpäiväkimppu pääsee oikeuksiinsa siihen sopivassa maljakossa. Valitse lahjaksi pientä ja somaa tai näyttävän veistoksellista!


Katso kaikki maljakot

Paketillinen valoisaa tunnelmaa

Erilaiset lyhdyt tuovat kotiin lämmintä tunnelmaa ja luovat viihtyisyyttä myös ulkotiloihin. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy eri tyylisten lyhtyjen lisäksi myös kauniita kynttilänjalkoja ja tuikkukippoja. Pieni sisustuselementti sopii aina loistavasti lahjapakettiin!

Katso kaikki kynttilälyhdyt

Lahjat lähelle ja kauas