Klassikkolahjat

Anna lahjaksi Pentikin rakastettuja klassikoita
Valikoimastamme löytyy laidasta laitaan kauniita klassikoita, jotka säilyttävät arvonsa ja kestävät aikaa. Kun Pentikin juuret löytyvät Posiolta, on luontaista, että useiden tuotteiden inspiraation lähteenä on ollut pohjoisen luonto kaikissa sävyissä ja muodoissaan. Maailman pohjoisimmalla keramiikkatehtaalla valmistettavat keramiikkaesineet sekä laadukkaat sisustustuotteet ja tekstiilit ovat aina varmoja lahjavalintoja.

Anna kaunis sisustuslahja

Hopeoidut poromme ovat todellinen klassikko, jotka huokuvat Lapin taikaa ja arvokasta tunnelmaa. Poroja löytyy pienistä ja edullisemmista aina näyttäviin kynttelikköihin. Keramiikkatehtaamme yhteydessä toimivassa kynttiläpajassa valmistetut kynttilät ovat myös aina varma lahjaidea monenlaiseen juhlatilaisuuteen. Laajasta valikoimastamme löytyy lisäksi paljon muita sisustuselementtejä aina näyttävistä lyhdyistä upeisiin kotimaisiin varjostimiin. Laadukkaita ja kestäviä lahjoja on ilo antaa.

Katso kaikki klassikkolahjaideat

Kotimaisia astioita arvostetaan aina

Maailman pohjoisimman keramiikkatehtaan aarteisiin on helppo rakastua! Astiasarjoistamme löytyy tuotteita moneen makuun aina pohjoisen tunnelmaa huokuvista Saaga ja Posio -sarjoista elegantimpaan Valkeaan tai rouheaan Kallioon. Pieninä sarjoina valmistetut ja käsin koristellut Pentik Studio -kokoelman tuotteet ovat upea esimerkki käytettäväksi tarkoitetusta keramiikkataiteesta. Kotimaisuus käy ilmi jokaisen keramiikkatuotteemme Made in Posio -pohjaleimasta.

Katso kaikki klassikkolahjaideat

Aikaa kestävää kauneutta

Oli juhlan aihe mikä tahansa, lahjaksi sopii tyylikäs maljakko, jossa lahjakimput pääsevät oikeuksiinsa. Ajatuksella annettu käytännöllinen lahja säilyy mukana lahjansaajan arjessa. Veistoksellinen Lohkare-lasimaljakko sekä keraaminen Arkki-maljakko voidaan jo lukea Pentikin klassikoihin niiden nuorestä iästä huolimatta. Upeat maljakot ovat näyttäviä sisustuselementtejä ilman kukkiakin. Jokaiseen juhlahetkeen löytyy varmasti sopiva vaihtoehto valikoimastamme aina somista pikkuvaaseista näyttävämpiin maljakoihin. Ihana lahjaidea on antaa kukkalahjan mukana sille sopiva maljakko.

Katso kaikki klassikkolahjaideat

Ylellistä ja pehmeää tunnelmaa

Pentik tunnetaan kotimaisen keramiikan lisäksi upeasta tekstiilivalikoimasta. Löydät meiltä kodin sisustukseen suomalaiseen elämään sointuvia tekstiileitä aina kankaista tyynynpäällisiin ja keittiö- sekä kylpyhuonetekstiileihin. Kukkakimpun sijasta lahjaksi voi valita kauniin kukikkaita tekstiilituotteita, kuten tyynynpäällisiä. Esimerkiksi klassikkokuosimme Pioni ilahduttaa varmasti pitkäikäisempänä kukkalahjana. Korkealaatuiset vuodevaatteemme, kuten pellavaiset Ilta-pussilakanat, tarjoavat arjen luksusta ja ovat myös erinomainen käytännön lahja.

Katso kaikki klassikkolahjaideat

Lahjakortti ja paketointipalvelu