Pienet muistamiset ja kiitoslahjat

Monessa elämäntilanteessa on tarvetta pienille huomionosoituksille, joilla haluamme muistaa läheisiämme. Pieni muistaminen voi toimia myös kiitoksena, esimerkiksi perheen pienimpien opettajille ja päiväkotien varhaiskasvattajille, jotka ovat kiitoksensa ansainneet kevätkauden tullessa päätökseen! Pienet laadukkaat muistamiset ovat aina arvostettuja ja merkitsevät paljon. Valikoimastamme löytyy paljon laatulahjoja eri tilanteisiin. Löydät kaikki lahjaideat pieniin kiitoksiin ja muistamisiin täältä.

Laadukas kynttilälahja on aina varma valinta

Pentikin keramiikkatehtaan yhteydessä Posiolla toimii myös oma kynttiläpajamme, jossa valmistetaan käsin osa valikoimamme kynttilöistä. Laadukas kotimainen ja käsin valettu kynttilä on käytännöllinen ja kaunis lahjaidea, joka sopii erinomaisesti pieniin muistamisiin. Voit muistaa lahjansaajaa kukkalahjan sijasta hieman pitkäikäisemmällä Ruusu- tai Pioni-kynttilällä.

Katso kaikki lahjaideat

Kokoa hemmottelulahja luonnonmukaisista kosmetiikkatuotteista

Käytännölliset lahjat ovat yleensä niitä parhaimpia. Laadukkaat kosmetiikkatuotteet sopivat täydellisesti pieneksi muistamiseksi. Luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut pala- ja käsisaippuat sekä kosteusvoide ilahduttavat lahjansaajaa arjessa. Pienen muistamisen voi koota vaikkapa käsipyyhkeestä ja palasaippuasta tai kosmetiikkalaukkuun pakatusta kosteusvoiteesta tai käsisaippuasta.

Katso kaikki lahjaideat

Kotimainen keramiikkalahja ilahduttaa arjen hetkissä

Kotimainen keramiikkalahja on aina arvostettu. Posiolla valmistetut mukit ja sydänvadit sopivat täydellisesti pieneksi muistamiseksi tai kiitoslahjoiksi. Muki on helppo henkilökohtainen lahja, joka ilahduttaa kiireettömien aamujen kahvihetkissä. Sydävati on jo muotonsa puolesta lämminhenkinen lahja, joka viestii lahjansaajan arvostuksesta ja tärkeydestä. Myös Pentikin juhlavuoden uutuus, Kuksa-kuppi, on persoonallinen lahjaidea.

Katso kaikki lahjaideat

Anna lahjaksi kiireetön herkutteluhetki

Luonnollisista raaka-aineista valmistetut kotimaiset kahvit, teet ja herkut sopivat täydellisesti pieniin paketteihin. Valikoimastamme löytyy ihania maukkaita herkkuja sekä juomia, jotka sopivat lahjaksi jokaiseen tilanteeseen. Yhdistä kahvi- tai teepaketti kauniiseen mukiin tai anna pelkkä herkkulahja! 

Katso kaikki lahjaideat