Viikuna - Syksyn herkullisin väripaletti

Viikuna - Syksyn herkullisin väripaletti

Viikuna

Design: Minna Niskakangas
Moderni ilme yhdistyy retrotunnelmaan Minna Niskakankaan herkullisessa uutuuskuosissa, Viikunassa. Viikuna-kuosista löytyy perinteisiä syksyn herkkuja – lämmintä kastanjaa, punaisena hehkuvia granaattiomenan kukkia ja tietysti makeita viikunoita.
Viikuna tuo ihastuttavia sävyjä kotiin ja kattauksiin. Valkoinen keramiikka ja värikkäät maljakot tai kynttilälyhdyt täydentävät tunnelmaa.

Lämpimän voimakkaat ja mausteiset sävyt, trendikäs tummanvihreä ja heleänpunaiset kukat yhdistyvät Viikuna-kuosissa herkulliseksi väripaletiksi, joka on omiaan niin arjessa kuin juhlassa. Runsas ja suurikokoinen kuosi pääsee oikeuksiinsa erityisen upeasti suurina pintoina, esimerkiksi verhoina tai pöytäliinana. 
Viikuna on täydellinen valinta syksyiseen sisustukseen! Täydennä sitä muilla lämpimän sävyisillä tekstiileillä ja sisustustuotteilla.

Viikuna-kokoelma tarjoaa erilaisia sisustusvaihtoehtoja niin kattaukseen kuin olo- ja makuuhuoneeseenkin. Viikunaan voi yhdistellä monia värejä murretuista beigen ja ruskean sävyistä vaaleanpunaiseen, tummemman punaiseen ja vihreään. Jo yksi Viikuna-tekstiilituote tuo näyttävää tunnelmaa kodin joka tilaan ja kankaat sopivat monenlaisiin ompeluprojekteihin.

Viikuna-tuotteet