Vaahteran katveessa

Vaahteran katveessa

Keväinen puiden kukkimisen aika kestää vain ohikiitävän hetken, mutta on sitäkin kauniimpi. On siis aika pysähtyä nauttimaan hetkestä! Kukkiva vesiväreillä maalattu Vaahtera-kuosi on täynnä kevään raikasta vehreyttä - mikä parempi täydentämään luonnon heräämistä ympärillämme. 

Kiireettömiin hetkiin

Kauniit tekstiilit ovat helppo keino päivittää kodin ilmettä ja tuoda kevään ja alkavan kesän tuntua kotiin. Raikkaat Vaahtera-tekstiilit kruunaavat kiireettömät viikonloppuaamut tai arjen kahvihetket ja täydentävät ihanasti kotipuutarhan aurinkoisen ja vehreän tunnelman. Kasvien ja kukkaruukkujen määrässä saa hieman villiintyä kevään ja alkukesän hetkissä! 

Tutustu Vaahtera-tuotteisiin, Arkki-maljakkoon, Elegia-teekannuun ja Valkea-sarjaan. 

Ajatukset kesässä

Parvekkeelle, terassille tai pihalle katettu rauhallinen keidas luo seesteistä tunnelmaa ja kutsuu nauttimaan kevään lämpimistä päivistä. Keväisen kattauksen äärellä on ilo nauttia leppoisista lukuhetkistä ja nauttia kukkaan puhkeavasta luonnosta ympärillä. Ompele lempikuosistasi terassille tai parvekkeelle kaunis pöytäliina - valikoimastamme löydät paljon upeita kankaita. Kaunis kukkakimppu Arkki-maljakossa toimii kattauksen katseenvangitsijana. Tässä tunnelmassa ajatukset siirtyvät väkisinkin kesään!  

Tutustu Vaahtera ja Arkki -tuotteisiin ja valikoimastamme löytyviin kankaisiin

Ideoita ja inspiraatiota

Löydä lisää ideoita ja inspiroidu kevään ja kesän ihanimmista ulkotiloista ja viherkeitaista. Kesäiset vihersisustusideamme löydät kootusti täältä.