Tuomenkukan vihreä keidas

Tuomenkukan vihreä keidas

Pohjoisen kesä on lyhyt, joten siitä on otettava kaikki irti - jo ennen kuin se kunnolla alkaakaan! Kevään uutuuskuosimme Tuomenkukka juhlistaakin kevättä ja kesää upealla tavalla ja on omiaan kaikissa kodinkin juhlissa. Tuomenkukalla somistat niin olohuonetta, makuuhuonetta kuin kattauksia.

Vesiväreillä maalatussa Tuomenkukassa vaaleansininen taivas sekoittuu Tuomen vihreisiin lehtiin ja valkoisiin kukkiin, aivan kuten luonnossakin.

Kaunis luonnostaan

Tuomet kasvavat vahvoiksi pohjoisen viileydessä – yleensä vuolaana virtaavien jokien läheisyydessä. Keväällä ja kesällä tuomi hurmaa valkoisilla, mantelintuoksuisilla kukinnoillaan. Lasse Kovasen uutuuskuosin avulla tuomen kauneuden ja täyteläisen kesän tunnelman voi nyt tuoda helposti omaan kotiin!

Sisustusjulisteet ovat helppo ja edullinen tapa piristää kodin ilmettä. 

Luo oma viherkeidas

Upeasti kukkiva Tuomenkukka on luonteva valinta kevään ja kesän juhlahetkiin. Talvellakin se tuo ihastuttavaa raikkautta ja kukkaloistoa kotiin ja kattauksiin. Vaikka kuosi on juhlava, sopii se yhtä hyvin ilahduttamaan arkea luonnonkauniilla ilmeellään. Tuomenkukan rinnalle sopii erinomaisesti rakastettu Jäkälä-kuosimme kevään vihreässä uutuusvärissä. Yhdistelmä on raikas ja runsaan vehreä. Myös yksiväriset sisustustekstiilit istuvat Tuomenkukan kaveriksi ja antavat pääosan kuosin kauniille kukinnoille ja herkälle värimaailmalle.


Tuomenkukka ja vihreä Jäkälä