Kesän tunnelmalliset illanistujaiset

Kesän tunnelmalliset illanistujaiset

Lämpimissä kesäilloissa on oma, ainutlaatuinen tunnelmansa, joka kutsuu nauttimaan hetkestä. Kesän rennoimmat ja tunnelmallisimmat juhlat ja illanistujaiset järjestetään ulkona hiljalleen hämärtyvässä kesäillassa.

Auringonlaskun kultainen tunnelma

Graafinen Jäkälä-kuosi keltaisena huokuu niin hehkuvien auringonlaskujen kuin paahteisten kesäpäivien tunnelmaa. Sarjan tekstiilit päivittävät hetkessä kotiin ja sen ulkotiloihin loppukesän aurinkoisen tunnelman. Varaa puutarhajuhliin tyynyjä ja vilttejä tuomaan mukavaa pehmeyttä ja lämmittämään illan viilentyessä. Keltainen Jäkälä-tyynynpäällinen täydentää ihanasti kesäillan kauneutta!

  
Tutustu Jäkälä-tyynynpäälliseen, Winston-torkkupeittoon ja Elo-ruukkuun.

Rentojen kesäiltojen lumo

Rentoon yhdessäoloon ei tarvita paljoa, pääasiassa ovat ystävät ja läheiset. Rennon kesäillan voi kattaa ulos pöydän ääreen tai piknikviltin päälle. Tunnelmaa täydentävät värikkäät tekstiilit ja rennosti yhdistellyt astiat. Luonnonkukat ovat kesäkattauksen ihana yksityiskohta maljakkoon tai kauniiseen kaatimeen aseteltuna tai vaikkapa lautasliinan koristeena. Myös Juventus-lyhty toimii tarvittaessa maljakkona!

  
Tutustu Juventus-lyhtyyn, Pouta-pellavaservettiin, Sointi-viinilasiin ja Kallio-astioihin

Tuiketta hämärtyviin iltoihin

Lyhdyt ja kynttilät kuuluvat kesäiltoihin ja luovat ympärille lempeää tunnelmaa. Rehevän pihan, parvekkeen tai terassin ilme muuttuu illan tullen upeaksi satumaaksi kynttilöiden loisteessa. Erilaisiin kukkaruukkuihin istutetut runsaat kesäkukat ja tuoksuvat yrtit viimeistelevät vehreyden ympärillä. Ruukut toimivat myös rennompana maljakkona kukkakimpulle!

  
Tutustu Classic-, Pallo- ja Juventus-lyhtyihin

Ideoita ja inspiraatiota

Löydä lisää ideoita ja inspiroidu kevään ja kesän ihanimmista ulkotiloista ja viherkeitaista. Kesäiset vihersisustusideamme löydät kootusti täältä


Lisää tuoteideoita kesän illanistujaisiin