Täydellinen mökkitunnelma

Täydellinen mökkitunnelma

Kesämökki on monen lempipaikka kesällä ja miksei muinakin vuodenaikoina. Mutta erityisesti kesällä on ihana kuopsutella mökkipihan puutarhaa ja sisustaa niin sisä- kuin ulkotiloja. Vierailut ystävien ja läheisten kesämökeillä kuuluvat myös kesän kohokohtiin ja pieni tuliainen on tällöin enemmän kuin paikallaan. Poimi kesäiset ideamme niin omalle mökille kuin mökkituliaisiksi.

Anna tekstiilien kukkia

Joka mökillä on oma tunnelmansa, mutta usein kesämökille kaivataan rennompaa ja leikkisämpää sisustusta kuin kotiin. Kukikkailla tai värikkäillä tyynynpäällisillä, pöytä- ja kaitaliinoilla, kankailla ja keittiötekstiileillä saa luotua helposti täydellisen kesätunnelman mökille. Akryylipinnoitettu kangas on kätevä valinta mökille, sillä se hylkii kosteutta ja sen reunat eivät kaipaa huolittelua. Kangasta voi siis ostaa tarpeen mukaan ja leikata sopivia paloja esimerkiksi pöytäliinaksi. Orvokki ja Metsämarja -kuosien tanssivat kukkaset ja runsas marjasato ovat kuin tehtyjä rönsyilevään mökkitunnelmaan. 

Kesäkeittiön ihanimmat astiat

Mökin keittiökaapit pysyvät ojennuksessa, kun keittiöön on valittu käytännölliset ja yhteensopivat astiat eikä siellä säilytetä mitään turhaa. Valitse mökille monikäyttöisiä kulhoja ja lautasia, joista voi nauttia niin aamupalan, makeat herkut kuin grilliruoankin. Huolettomiin kesäpäiviin sopivat astetta rennommat astiat ja erilaisia astiasarjoja voi myös yhdistellä keskenään. Nauti kahvit värikkään kuviollisista mukeista ja kata kesäruoat tarjolle kauniisiin kotimaisiin astioihin. Korkealaatuiset keramiikka-astiamme kestävät hyvin käyttöä ja sopivatkin erinomaisesti mökkioloihin, jossa astioita käytetään niin ulkona kuin sisällä. Mökkilaseiksi sopivat erinomaisesti tukevat Linda-lasit.

  
Tutustu Metsämarja- ja Orvokki-sarjoihin, Pioni-kynttilään ja Linda-laseihin.

Kesäherkut tarjolle tyylikkäästi

Itsepoimituista marjoista leivottu piirakka on yksi kesän ihanimpia herkkuja. Mehevä marjapiiras on ilo leipoa kesäisen kuviolliseen piirakkavuokaan ja nauttia piirakkakahvit Metsämarja-astioista! Kauniilla tarjottimella kannat herkut tarjolle. Mökillä on aina käyttöä monikäyttöisille tarjoiluastioille. Isoihin kulhoihin tuot tarjolle niin salaatit, uudet perunat kuin jäätelön tai voit myös valmistaa niihin uuniruoan. Kaikkia keramiikka-astioitamme voi huoletta käyttää pakastimessa, sähkö-, leivin- ja mikroaaltouunissa sekä pestä koneessa. Puiset ottimet esimerkiksi uuden Arkki-kulhon kanssa sopivat täydellisesti rentoon mökkikattaukseen.

  
Tutustu Orvokki-piirakkavuokaan, Anis-kulhoon, Pippuri-leikkuulautaan ja Arkki-tarjoilukulhoon.

Ilahduta laadukkaalla mökkituliaisella

Mökkivierailun viemisiksi sopivat parhaiten käytännölliset lahjat. Tarjoilukulho ja ottimet, piirakkavuoka, tarjotin tai muut tarjoiluastiat pääsevät varmasti aina käyttöön mökillä. Tuliaiseksi sopivat myös loistavasti erilaiset tekstiilit, kuten tyynynpäälliset, kaitaliinat tai keittiöpyyhkeet, joilla on helppo piristää mökin sisustusta. Ylelliset kylpypyyhkeet, laudeliinat ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut saippuat ja kosteusvoiteet ilahduttavat mökkisaunassa. Kauniit lyhdyt ja kotimaiset kynttilät tuovat oman tunnelmansa kesäiltoihin. Laadukas tuliainen otetaan aina ilolla vastaan!

  
Tutustu Saarni-kylpypyyhkeeseen, saippuoihin ja kosteusvoiteisiin, Tuohi-kynttilään ja lyhtyihin

Ideoita ja inspiraatiota

Löydä lisää ideoita ja inspiroidu kevään ja kesän ihanimmista ulkotiloista ja viherkeitaista. Kesäiset vihersisustusideamme löydät kootusti täältä.  


Tuoteideat täydelliseen mökkitunnelmaan