Purppuraomenapuu toivottaa kevään tervetulleeksi!

Purppuraomenapuu toivottaa kevään tervetulleeksi!

Talvisista maisemista on jo ihana siirtää ajatuksia vähitellen kevääseen! Valon lisääntyessä päivä päivältä keväisen raikkaat kuosit lisäävät kauniin kepeää tunnelmaa kotiin. Minna Niskakankaan runsaassa väriloistossa hehkuva, uusi Purppuraomenapuu-kuosi tuo puutarhan makeimman omenapuun juuri sinun kotiisi ja sopii täydellisesti kodin sisustuksen päivittämiseen kevättä odotellessa. Ikiklassikkomme Jäkälä on myös saanut uuden pirteän värityksen ja ihastuttaa kirkkaan pinkkinä. Näillä kuoseilla keväinen väriloisto on taattu!


Vaaleanpunaiset Kallio-astiat sopivat loistavasti samaan värimaailmaan Purppuraomenapuun kanssa. 

Purppuraomenapuu-kuosissa kesän ensimmäiset omenapuiden kukat kukkivat pehmeän pinkin, kirkkaan fuksianpunaisen ja lempeän vihreän sävyissä. Sarjasta löytyy niin kattaus- kuin sisustustekstiileitä sekä pirteitä keittiötuotteita. Sisustusjulisteet täydentävät kokoelmaa. Jo yksittäinen tuote, kuten patakinnas keittiössä tai kaitaliina lipaston tai pöydän päällä kiinnittää katseen ja antaa uudenlaista ilmettä sisustukseen. 

Purppuraomenapuu-kuosi on maalattu vesiväreillä vanerille, minkä ansiosta kukintojen ja lehtien taustalla piirtyvät puun kauniin linjat. Luonnollista kauneutta parhaimmillaan!


Runsasta kukkaloistoa tai hillitympää tunnelmaa - yhdistele oma tyylisi!

Purppuraomenapuu taipuu moneen ja sillä voi luoda erilaista tunnelmaa aina tilaisuuden ja tarpeen mukaan. Yhdistelemällä Purppuraomenapuuta eri tyylisiin tekstiileihin, sisustusesineisiin ja astioihin tunnelma voi vaihdella romanttisen perinteisestä kukkaloistosta nuorekkaampaan ja modernimpaan. Esimerkiksi näin:

  • Yksinään käytettynä tai erilaisiin sisustuskoreihin, lyhtyihin ja viltteihin yhdistettynä Purppuraomenapuulla saa luotua mukavan kotoisaa maalaistunnelmaa tai runsaan romanttista ilmettä mökille tai kesäjuhliin.
  • Kattauksissa ajattoman tyylikäs Valkea-astiasarja muuntaa tunnelman modernimpaan suuntaan.
  • Vaaleassa ja pelkistetyssä sisustuksessa Purppuraomenapuu toimii raikkaana väripilkkuna jo yksittäisen tuotteen, kuten tyynynpäällisen tai sisustusjulisteen, myötä, pitäen tunnelman kuitenkin seesteisen yksinkertaisena.
  • Purppuraomenapuu pääsee yhtälailla oikeuksiinsa yhdistettynä kuosin sävyihin istuviin, värikkäisiin tekstiileihin, luoden iloisena hehkuvaa, runsasta ilmettä.
  • Jäkälä pirteän pinkissä kevään uutuusvärissä sopii myös erityisen hyvin kaveriksi Purppuraomenapuu-kuosille - yhdessä ne luovat kirkkaan kaunista ja nuorekasta tunnelmaa.

Purppuraomenapuu-tuotteet